Setari Cookie-uri

Office day: Idei pentru tinutele de birou

Ai nevoie de o sursa de inspiratie pentru hainele office? Iata propunerile noastre!

Pentru o tinuta reusita office potrivita verii, nu ai nevoie neaparat de o rochie sau o fusta. Sunt momente in care trebuie sa faci mai multa miscare sau esti mereu pe drumuri. Pentru toate aceste zile, o pereche de pantaloni lejeri sunt extrem de practici si pot fi foarte eleganti.

Pantalonii (pret 650 lei, Moja.ro) sunt piesa centrala in aceasta tinuta. Ei sunt confectionati dintr-un material usor, triplu voal, in care nu vei simti ca te incingi de la caldura. Au talia inalta si o croiala ampla, lejera.

Alege o nuanta puternica de verde pentru bluza, care sa contrasteze alaturi de negrul sobru al pantalonilor. Topul din tricot (pret 65 lei, T!na R.ro) este usor, racoros si imbina eleganta croielii cu lejeritatea. Are cateva pliuri mici pe umer si cade foarte frumos pe talie. Il poti purta bagat in pantaloni.

Pantofii pentru aceasta tinuta trebuie sa fie inalti dar foarte comozi. Prin urmare, ai nevoie de incaltamine cu platforma. Alegera noastra sunt pantofii din piele intoarsa in doua nuante de verde, cu botul si calcaiul lacuite (pret 359 lei, Ama Fashion.ro)

Citește și:

Pentru a echilibra tinuta, ai nevoie de o geanta mare intr-un ton neutru (pret 129, 99 lei, MeliMeloParis.ro). Mergi pe crem, ivoire sau ecru pentru a stinge culorile puternice ale pantofilor si nuanta puternica a bluzei.

Accesoriile nu sunt nici ele de neglijat dar trebuie sa ai multa grija cum le alegi. Daca mergi pe cercei supradimensionati, alege o bratara mica pentru mana sau nu purta nimic la incheietura si invers.

Noi am ales o pereche mica de cercei din argint cu un strop de chihlimbar galben (pret 128 lei, SilverZone.ro) care se potrivesc la o bratara supradimensionata, homemade, din sfoara cerata (pret 61 lei, SilverZone.ro).

Desi ne bucuram de soare, uneori ochii tai au nevoie de protectie impotriva razelor foarte puternice, in special daca esti la volan sau ai avut o zi foarte obositoare. Ochelarii de soare ideali pentru aceasta tinuta sunt supradimensionati si au un aer retro (pret 14, 99 lei, MeliMeloParis.ro)

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.