Setari Cookie-uri

Office day: Idei pentru tinutele de birou

Ai nevoie de o sursa de inspiratie pentru hainele office? Iata propunerile noastre!

Uneori, o tinuta foarte simpla are un efect mult mai mare decat una prea incarcata, cu piese vestimentare si accesorii in dezechilibru.

Cu siguranta Coco Chanel nu vorbea in vant despre little black dress care te poate scoate din orice situatie, in functie de accesorizare.

Rochia pe care ti-o propunem ajunge pana deasupra genunchiului insa are o portiune croita doar din flori negre, cu o nota subtila de senzualitate (pret 319, 5 lei, Zega Store.ro).

La gat este garnisita cu dantela din bumbac si are un nasturel decorativ din perle.

Pentru a pastra tonul rochiei, poarta la urechi o pereche de cercei delicati . Cei alesi de noi sunt din argint si imprumuta din modelul de flori de pe poale. Cerceii au ca decoratiuni o perla mica de cultura (pret 170 lei, SilverZone.ro).

Nota de eleganta a tinutei va fi completata de o pereche de pantofi inalti, cu o platform mica, de culoare neagra din piele naturala (pret 395, 10 lei, Ama Fashion.ro) . La fel ca rochia, acestia sunt eleganti tocmai prin simplitatea lor.

Citește și:

Monotonia de culoare poate fi sparta cu un clutch intr-o nuanta puternica (pret 100, 8 lei, The Bag Shop.ro). Noi am ales un plic albastru electrizant dar o optiune la fel de sigura ar fi o gentuta in nuanta de verde, galben sau fuchsia.

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.