Setari Cookie-uri

Blogul de moda: My Silk Fairytale

Cand nu stii ce sa porti, alege ceva rosu.

“Creeaza-ti propriul stil…fa-l sa fie unic pentru tine, dar identificabil pentru altii.” - spunea Anna Wintour.

Imi place sa vorbesc despre moda. Daca as putea as pierde zile si nopti intregi analizand tinute, adaugand accesorii, scazand dezastre vestimentare si inmultind vedetele cu adevarat fashioniste. Si tot nu m-as plictisi.

Luna aceasta va prezint un alt blog de fashion: My Silk Fairytale, un blog de care m-am indragostit iremediabil.

Alina F., detinatoarea blogului, are un gust aparte pentru fashion, iar acest lucru se vede in fiecare postare a sa: eleganta, rafinament si stil, toate presarate cu un plus de sexualitate (care niciodata nu strica). Am incercat totusi sa trec de ce se vede si sa aflu mult mai multe despre povestea My Silk Fairytale.

Intr-un scurt interviu acordat revistei Kudika, Alina ne-a vorbit mai mult despre pasiunea ei pentru moda, despre povestea blogului sau, dar si secretele unei tinute perfecte:

Citește și:

1. Care este povestea din spatele blogului tau? De ce ai ales acest nume?

Wow...am impresia ca fac asta dintotdeauna, atat de firesc mi se pare in prezent. De fapt, povestea mea este similara fiecarui blogger din Romania. Am fost fascinata de acest fenomen inca din momentul in care l-am descoperit pentru prima data. Vorbim despre perioada in care The Blonde Salad abia patrundea pe platforma Blogger.

Erau anii de pionierat, zic eu si, de altfel, cei mai frumosi si...reali ani. Imi aduc aminte ca in ziua in care am descoperit The Blonde Salad si Style Scrapbook, nu m-am dezlipit de laptop ore intregi. M-am indragostit...de stilul acestor fete, de naturaletea lor, de stilul de viata si de tot ceea ce implica activitatea de blogger. Vizitele in showroom-ul H&M, lansarea noilor colectii erau pentru mine ceva inedit, in conditiile in care la vremea aceea, H&M inca nu venise pe piata din Romania, iar eu, proaspat intrata la facultate, iubeam brandul asta. Era inainte de nebunia cu Fashion Week-urile. Erau si ele, ca si mine, de altfel, tinere si dornice de experimentare, naturale si...frumoase.

Citește și:

Erau si sunt niste oameni frumosi, pe care ii admiri, dar cu care, spre deosebire de modelele care apar in revistele glossy, te poti identifica. Din punctul meu de vedere, asta si este bloggerul: o persoana asemeni tie, cu care te identifici si rezonezi la un anumit nivel, o persoana care dispune de un buget normal si isi face cumparaturile in aceleasi locuri ca si tine. Este o prietena virtuala. In ceea ce ma priveste, dupa cativa ani petrecuti in umbra am decis sa lansez My silk fairytale.

Povestea din spatele numelui poate fi rezumata simplu: lumea modei este una dintre pasiunile mele, iar acest blog reprezinta versiunea mea asupra ei. Este o poveste pe care o construiesc zilnic, din care sterg si adaug diferite elemente, in cautarea „acelei povesti" care sa ma defineasca.

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.