Setari Cookie-uri

Blogul de moda: My Silk Fairytale

Cand nu stii ce sa porti, alege ceva rosu.

8. Cum vezi moda pe strazile din Romania si ce ai schimba in peisajul autohton?


Depinde foarte mult de strazile despre care vorbim. Pentru ca, dupa o plimbare prin centru, raman intotdeauna impresionata de cat de mult am evoluat stilistic, ca si popor. Si ma refer atat la femei, cat si la barbati. Festivalul George Enescu mi-a oferit posibilitatea de a descoperi o noua fata a acestui oras.

O fata frumoasa, cu care merita sa ne mandrim. Din pacate, exista si locuri unde simti pur si simplu ca esti agresat vizual. De lipsa de informare, de dorinta de a arata cat mai mult, fie ca vorbim despre propriul corp sau de nivelul financiar dobandit prin metode pe care nu are rost sa le analizam sau judecam. Eu as schimba foarte multe la peisajul autohton, dar cred ca schimbarea ar trebui sa porneasca de la mass-media, de la ceea ce le este oferit drept exemplu noilor generatii.

Citește și:

9. Top 3 dezastre vestimentare cel mai des intalnite la femei

Asa cum spuneam, trebuie sa invatam din greselile noastre, insa sunt anumite lucruri care si pe mine ma deranjeaza vizual. Pe primul loc se afla dresurile de „culoarea picioruluiˮ care contin lycra. Mi se par extrem de kitschioase si reusesc cu brio sa distruga orice tinuta. Din pacate, sunt foarte prezente in garderoba multor femei. In al doilea rand, desi cred ca ar fi trebuit sa incep cu acest aspect, exista inca foarte multe femei care nu isi cunosc silueta, care, in loc sa-si puna in valoare formele, aleg sa le stranguleze prin obiecte vestimentare cu doua numere mai mici. O alta gresala pe care multe dintre femei inca o fac este neadaptarea tinutei la evenimentul sau locul in care merg. Este mai mult decat aberant sa vezi o femeie purtand tocuri ametitoare, o rochie extrem de stramta si machiaj excesiv pentru a merge la film, la o cafenea sau chiar la cumparaturi.

Citește și:

10. Exista un fashion icon pe care il admiri?


Sunt foarte multe persoane din lumea modei pe care le admir. Giovanna Battaglia, Christine Centenera, Lena Perminova, sunt femei care si-au creat deja un nume printre fashion-addicts si au un stil personal foarte bine delimitat si asumat. In ceea ce priveste bloggerii, Blair de la Atlantic-Pacific, Aimee de la Song of style si Nicole de la Gary Pepper Vintage sunt de departe preferatele mele.

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.