Setari Cookie-uri

Blogul de moda: My Silk Fairytale

Cand nu stii ce sa porti, alege ceva rosu.

2. Cum ti-ai descrie propriul stil vestimentar?


Sunt intr-o continua cautare a acelui stil care sa ma defineasca complet. Mai am foarte multe de invatat si fiindca sunt de parere ca avem foarte mult de invatat din propriile greseli, experimentez continuu. Nu sunt o sclava a tendintelor, nu voi purta niciodata un obiect vestimentar doar pentru ca este la moda.

Cred ca este important sa selectam doar elementele care ni se potrivesc, atat din punct de vedere al siluetei, cat si al propriei personalitati. Nu ma ghidez dupa zicala „Haina il face pe om". Cred ca noi trebuie sa fim cei care sa punem hainele in valoare pentru ca nu vei arata niciodata bine, daca nu te simti bine in hainele pe care le porti. In ceea ce priveste propriul meu stil, inclin aproape involuntar catre tinutele elegante, dar ma voi regasi intotdeauna si in tinutele casual, cu accente rock.

Citește și:

3. Care este cea mai mare provocare pentru tine, ca blogger de moda?


Cu siguranta, timpul...sau lipsa lui. Cu toate ca blogging-ul este pentru mine doar un hobby, imi ocupa foarte mult timp si, din moment ce in offline am un job, cel afectat este timpul liber. Din fericire, prietenul...si fotograful meu, de altfel, este foarte intelegator. Incerc sa actualizez blogul cat de des posibil, pentru ca asta imi doresc eu de la un blog de stil personal. Sa le arati cititorilor ce porti in viata de zi cu zi, cu greselile vestimentare pe care le faci, cu urmele de oboseala dupa o noapte nedormita, cu bad hair days, etc. O tinuta impecabila gandita o saptamana isi pierde mult din realism si din esenta a ceea ce inseamna de fapt acest fenomen. O alta provocare personala au fost si sunt inca, pozele.

Evolutia de la o persoana care fugea de aparatul foto, la una care este aproape zilnic in fata lui este socanta chiar si pentru mine. In plus, dat fiind lipsa totala de experienta in tot ceea ce inseamna fotografiatul, fiecare sedinta foto este o provocare atat pentru mine, cat si pentru prietenul meu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.