Setari Cookie-uri

Blogul de moda: My Silk Fairytale

Cand nu stii ce sa porti, alege ceva rosu.

6. Care crezi ca este secretul unei tinute cu bun gust?

Personal, ma ghidez dupa dictonul „Less is more". Putine sunt persoanele cu un stil iesit din comun, original, pe care si-l asuma si il „poarta" cu succes. Cred ca este nevoie de mult studiu, multa inspiratie, talent, dar si de o personalitate puternica si de o atitudine pe masura. Pentru noi, ceilalti, cred ca este important sa alegem obiecte vestimentare care sa ne puna in valoare silueta si sa ne ascunda micile defectele. Pentru a da o nota personala tinutelor, am crezut itotdeauna in importanta accesoriilor, fie ca vorbim despre o pereche de pantofi, fie de o bijuterie statement. Secretul este sa alegi doar ceea ce ti se potriveste, sa iti asumi alegerile si sa te simti bine cu ceea ce porti.

7. Cum e o zi din viata ta?

O zi din viata mea incepe la 7 a.m., cand ma pregatesc sa merg la salon. Am marele noroc de a-mi petrece ziua inconjurata de frumos, de oameni relaxati si fericiti care imi inspira si mie o stare de bine.

Citește și:

Pana la ora 5 p.m. sunt la salon, apoi fug spre casa doar pentru a pleca din nou catre locatia unde vom face pozele. Dupa sedinta foto incepe cu adevarat bucata mea de timp liber. O petrec in general cu prietenul meu, la film, la restaurant sau intr-o cafenea cu prietenii, iar in zilele calduroase, in parc cu Bijou, pomeranianul meu. Cand ajung acasa, prelucrez pozele si pregatesc postarea, apoi raspund la mail-urile si mesajele primite pe adresa blogului.

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.