Setari Cookie-uri

Ce sa porti ca sa trimiti mesajul dorit de Valentine s Day

Sunt cateva ocazii de-a lungul anului, cand poti sa iesi din cotidian pentru a te transforma din fata banala, intr-o femeie capabila sa atraga toate privirile asupra ei. Valentine s Day este de departe cea mai buna ocazie pentru un refresh stilistic si vestimentar, mai ales daca iti doresti sa-i reamintesti iubitului tau de ce s-a indragostit de tine.

Tinuta pentru Ziua Indragostitilor te poate ajuta sa te faci remarcata mai usor si, in acelasi timp, este cea mai simpla modalitate prin care iti poti pune in valoare laturile feminitatii tale. Iata ce-ti propunem sa porti de Valentine’s Day, pentru a transmite mesajul dorit.

Little red dress cu pantofi nude, pentru un look sexy

Rosul este culoarea dragostei, asadar nu se poate sa-l ignori tocmai de Ziua Indragostitilor. In plus, ai toate sansele sa atragi atentia celor din jur, datorita acestei nuante puternice. Daca iesi in club pentru a sarbatori iubirea sau accepti invitatia la un restaurant cochet, poarta o rochie rosie scurta si accesorizeaz-o cu o pereche de pantofi nude.

Little red dress se potriveste cel mai bine cu nuante deschise, delicate, pastelate, de aceea trebuie sa porti pantofi stiletto nude. Un astfel de outfit iti pune in valoare latura sexy si senzuala, astfel ca daca nu ai un iubit cu care sa-ti petreci Valentine’s Day, cu siguranta vei cuceri unul.

Citește și:

Foto: Cameron Diaz, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.