Setari Cookie-uri

Ce sa porti ca sa trimiti mesajul dorit de Valentine s Day

Sunt cateva ocazii de-a lungul anului, cand poti sa iesi din cotidian pentru a te transforma din fata banala, intr-o femeie capabila sa atraga toate privirile asupra ei. Valentine s Day este de departe cea mai buna ocazie pentru un refresh stilistic si vestimentar, mai ales daca iti doresti sa-i reamintesti iubitului tau de ce s-a indragostit de tine.

Rochie scurta si pantofi cu platforma, pentru un look indraznet

Daca vrei sa-ti arati disponibilitatea de Valentine’s Day, daca vrei sa cuceresti, sa fii in centrul atentiei si sa aprinzi fantezii nebanuite, poarta o rochie scurta, impreuna cu o pereche de pantofi cu platforma. Acesti pantofi din piele naturala te ajuta sa te faci remarcata mai usor, iti alungesc picioarele si sunt, practic, singurul accesoriu de care ai nevoie pentru un outfit indraznet.

Daca nu ti-ai cumparat inca rochia perfecta pentru petrecerea de Valentine’s Day, o poti comanda la casa de moda LeGa sau online pe lega.ro. Rochia va fi confectionata dupa preferintele si masurile tale, astfel ca iti va veni ca turnata.

Foto: rochie scurta, Shutterstock

Little black dress si pantofi colorati, pentru un look cameleonic

De Valentine’s Day poti fi cine iti doresti tu sa fii. „Da-i unei femei pantofii potriviti si va putea cuceri lumea”, spunea Marilyn Monroe, iar noi nu putem decat sa sustinem aceasta afirmatie. O pereche de pantofi din piele naturala, intr-o nuanta moderna si curajoasa, poate fi accesoriul suprem de care ai nevoie pentru a concepe un outfit reusit de Valentine’s Day.

Citește și:

Poarta acesti pantofi cu o rochie little black dress si poti transmite orice mesaj vrei. Poti fii sexy, romantica, jucausa, feminina, sofisticata, femme fatale, the girl next door sau cum vrei tu. Cu un astfel de outfit, plus atitudinea complementara, poti fi cea mai seducatoare si irezistibila partenera de Valentine’s Day.

Toate modelele de pantofi pe care ti le-am prezentat sunt disponibile in magazinul online Komodos.ro. Pantofii sunt fabricati in Romania, din piele naturala 100% si pot fi personalizati in functie de preferintele tale. Poti modifica atat culoarea pantofilor doriti, cat si tipul de piele naturala (piele lacuita, piele intoarsa, piele box), daca astfel vor fi mai potriviti outfitului tau de Valentine’s Day.

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.