Setari Cookie-uri

Ce sa porti ca sa trimiti mesajul dorit de Valentine s Day

Sunt cateva ocazii de-a lungul anului, cand poti sa iesi din cotidian pentru a te transforma din fata banala, intr-o femeie capabila sa atraga toate privirile asupra ei. Valentine s Day este de departe cea mai buna ocazie pentru un refresh stilistic si vestimentar, mai ales daca iti doresti sa-i reamintesti iubitului tau de ce s-a indragostit de tine.

Rochie si pantofi in acelasi ton, pentru un look ladylike

Daca vrei sa-ti pui in valoare gratia si eleganta de Valentine’s Day, alege sa porti culori pastelate, de exemplu minty green. O rochie deasupra genunchiului, cu un croi care urmeaza linia siluetei si un decoteu decent, te ajuta sa obtii un look sofisticat, ladylike, perfect pentru o seara romantica in oras. Accesorizeaza rochia cu o pereche de pantofi din piele naturala in acelasi ton si vei fi o partenera incantatoare. Alege pantofi de dama cu toc mediu, perfecti pentru desavarsirea acestui outfit feminin.

Rochie cu imprimeu floral si pantofi neon, pentru un outfit romantic

Valentine’s Day este ziua in care poti arata lumii cat de romantica esti. Fii dulce ca o bomboana si proaspata ca un buchet de flori de primavara, intr-o rochie cu imprimeu floral, accesorizata cu o pereche de pantofi din piele naturala intr-o nuanta neon. Combinatia cromatica este cat se poate de reusita, adica suficient de vizibila incat sa te puna in valoare si suficient de decenta, incat sa-ti confere un look romantic si irezistibil. Daca nuanta acestor pantofi de dama ti se pare prea indrazneata pentru un outfit boem de Valentine’s Day, poti opta pentru o culoare mai temperata si mai potrivita firii tale romantice.

Citește și:

Foto interior si prima pagina: pantofi verzi, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.