Setari Cookie-uri

Rochii de mireasa la comanda: cum se transforma in realitate visele mireselor!

Seria Rochii de mireasa la comanda debuteaza pe 2 iunie la TLC, de la ora 21.00. In fiecare marti, le invita pe telespectatoare sa indrazneasca sa aiba visuri mari, alaturi de miresele prezentate in program.

De la inceputurile ei modeste si pana la magazinele de rochii de mireasa din intreaga lume, Heidi Elnora si-a creat brand-ul cu acelasi nume, heidi elnora, cu pasiune si perseverenta.

Cu sediul in Birmingham, Alabama, ca locatie de baza, heidi elnora isi propune sa fie o companie sincera, cu o abordare personala, devotata radacinilor sale sudiste prin modelele moderne, simple si elegante pe care le promoveaza.

Telespectatorii au sansa de a patrunde in culisele acestui salon, in noua serie TLC, Rochii de mireasa la comanda, afland mai multe despre Heidi si echipa ei devotata, care concep si realizeaza rochii unice, pentru mirese unice.

Transformand visuri in realitate, seria va incepe pe 2 iunie de la ora 21.00 pe TLC. In fiecare marti, publicul o poate urmari pe Heidi cum schiteaza, croieste si coase fiecare rochie special creata astfel incat sa se potriveasca perfect cu personalitatea miresei care si-a dorit-o.

Citește și:

Cand Heidi si echipa ei se apuca de treaba, publicul stie ca va trai din plin fiecare moment al acestei experiente atat de importante.

Care e cea mai la moda culoare pentru rochiile de mireasa din 2015, in afara de alb?

Heidi Elnora: Ce intrebare grozava! Sunt mai multe variante… La targul care a avut loc saptamana trecuta au fost multe nuante de roz pal si roz ”nude”. Pentru toamna imi propun sa prezint mai multe modele in tonuri de albastru inchis si auriu. As spune deci ca trendul difera de la un anotimp la altul, dar pentru primavara asta nuantele de predilectie ar fi rozurile pale si auriul. Sper ca la toamna vom avea mai multe creatii in auriu si tonuri de albastru inchis.


Ce le-ai sugera mireselor sa faca dupa nunta cu rochia?

Heidi Elnora: Mi-ar placea ca miresele sa-si pastreze rochia si dupa nunta, fiindca e un obiect incarcat de emotii si semnificatii, in care au investit mult timp – si probabil si destul de multi bani – deci cred ca e greu sa renunti la ceva ce iti place atat de mult. Daca o mireasa vrea sau are nevoie sa-si vanda rochia, sigur, exista o multime de website-uri de specialitate. Poate sa intre online si sa o vanda. Dar eu sper ca in special miresele Heidi isi vor pastra rochiile si le vor darui generatiilor viitoare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.