Setari Cookie-uri

Rochii de mireasa la comanda: cum se transforma in realitate visele mireselor!

Seria Rochii de mireasa la comanda debuteaza pe 2 iunie la TLC, de la ora 21.00. In fiecare marti, le invita pe telespectatoare sa indrazneasca sa aiba visuri mari, alaturi de miresele prezentate in program.

Cu ce materiale iti place cel mai mult sa lucrezi?

Heidi Elnora: Imi place foarte mult sa lucrez cu crep de matase. Are o textura superba si se drapeaza minunat pe corp. Imi place teribil cum cade!

Un alt material care imi place mult e dantela. E absolut fabuloasa, ca dimensiuni si textura, dar si pentru croielile care au mai multe straturi suprapuse sau margelute… E un element tipic pentru creatiile Heidi.

Ai niste locuri preferate de unde iti iei materialele?

Heidi Elnora: Da, chiar calatoresc foarte mult pentru asta. Ma duc de doua ori pe an la Paris, unde au niste targuri mari pentru materiale, care imi plac foarte mult. Sunt o sursa de inspiratie excelenta. Eu locuiesc in Alabama, pe camp, deci am in jur o multime de copaci pe care pot sa-i admir, dar cam atat…

Asa ca imi place foarte mult sa merg la Paris si sa caut texturi noi, sa cunosc vanzatori noi, sa vad ce parere are lumea despre trendurile care apar, care sunt noile culori care se poarta, care sunt trendurile in materie de tesaturi, imprimeuri si croieli pentru un anumit sezon.

Citește și:

Care e cea mai grava greseala posibila, in materie de rochii de mireasa?

Heidi Elnora: Greseala cea mai grava ar fi sa-ti cumperi o rochie care nu-ti place. Multe mirese cumpara o rochie dintr-un impuls de moment, dar pe urma nu le mai place si asta ma intristeaza. Trebuie sa-ti placa foarte mult rochia ta de mireasa! E un obiect de imbracaminte foarte important. Deci, dupa parerea mea, e o adevarata crima sa mergi la nunta ta purtand o rochie care nu-ti place si care nu te face sa te simti minunat. Un ”Nu” categoric! Rochia trebuie sa-ti placa si sa te faca sa te simti frumoasa. Sigur, mai sunt multe greseli pe care le poate face o mireasa cand isi alege rochia, dar asta mi se pare cea mai grava.

Cum va arata mireasa anului 2015?

Heidi Elnora: Miresele anului 2015 pot fi foarte diferite, dar exista doua trenduri principale. Unul ar fi decolteul ”en-coeur” adanc. Daca va uitati prin reviste si pe podiumuri, veti vedea multe rochii cu decolteu adanc ”en-coeur” si chiar spatele mai mult sau mai putin dezgolit. Totul e mult mai diafan in acest an, se poarta multe tesaturi foarte usoare si delicate. Dar trendul cel mai puternic, pe care l-am prezentat in ultima mea colectie, lansata saptamana trecuta, si l-am vazut la multi alti designeri, este acest decolteu adanc, ”en-coeur”.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.