Setari Cookie-uri

Rochii de mireasa la comanda: cum se transforma in realitate visele mireselor!

Seria Rochii de mireasa la comanda debuteaza pe 2 iunie la TLC, de la ora 21.00. In fiecare marti, le invita pe telespectatoare sa indrazneasca sa aiba visuri mari, alaturi de miresele prezentate in program.

Pentru ce vedeta ti-ai dori sa creezi o rochie?

Heidi Elnora: Vedeta mea preferata este Uma Thurman. Mi se pare grozava! Isi poate schimba look-ul si asta imi place teribil. Cred ca ar fi o provocare extraordinara sa lucrezi cu ea, fiindca are multe look-uri diverse, arata bine oricum si deci ar putea face orice alegeri pentru rochia ei. Imi plac enorm filmele ei. Cred ca e vedeta mea preferata fiindca nu ia viata prea in serios, deci e mireasa Heidi perfecta. Asa ca o sa stau cu pumnii stransi!

Ce parte iti place cel mai mult, din meseria de designer de rochii de mireasa?

Heidi Elnora: Momentul cand vad cat de fericite sunt miresele mele, la sfarsitul colaborarii noastre. Asta e principalul motiv pentru care fac aceasta meserie. Simt ca le bucur pe aceste femei si le fac frumoase. Lumea zilelor noastre e plina de sentimente negative, oamenii sunt atacati pe mai multe planuri cand vine vorba despre cum arata sau ce greutate au… Dar ziua nuntii ar trebui sa fie pentru fiecare un moment minunat. Si cand am ocazia sa vad inca o mireasa traind acel moment cu bucurie, simtindu-se increzatoare si frumoasa, e extraordinar! Asta e partea mea preferata din meseria de designer de rochii de mirasa.

Citește și:

Daca ai putea alege un designer care sa creeze o rochie pentru tine, cine ar fi?

Heidi Elnora: Unul dintre eroii mei… Sigur, stiu ca in acest domeniu exista multe nume mari, dar eu l-as alege pe Elie Saab. Imi plac enorm creatiile lui. E un tip foarte talentat, care face lucruri minunate, elegante si feminine. E un maestru in meseria lui, deci pe el l-as alege. De fapt, mi-as dori sa pot sa stau si sa ma uit la el, cand lucreaza. Asta mi-ar placea extrem de mult!

Care e programul tau TLC preferat?

Heidi Elnora: Imi plac mai multe. Ma uit la TLC tot timpul, asa incat sotul meu ajunge uneori sa-mi spuna: ”Bine, Heidi, hai…” Au foarte multe programe interesante, cum ar fi ”Viata la 300 kg”, dar programul meu preferat e ”Puteri paranormale in Long Island”. Theresa chiar a venit in Birmingham, Alabama, de curand, pentru o sedinta de spiritism. Am fost extrem de incantata! Am cumparat cartea ei si sunt un mare fan al acestei femei, care mi se pare ca are un dar exceptional. Imi place foarte mult ce face, mi se pare foarte interesant.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.