Se poarta salopetele, dar deja acest lucru nu mai reprezinta o stire! Inspirat din moda anilor ’70, acest obiect vestimentare a recucerit catwalk-urile, vedetele si evident “the red carpet”! Salopeta reprezinta o alternativa comoda si relaxata pentru o rochie de cocktail sau de seara, dar poate fi purtata si la un party la piscina.

Chic&cool, aceasta se muleaza atragator, punand in valoare silueta sau dimpotriva are unduiri fluide, care te fac sa te simti atragatoare si feminina.

Foto interior si prima pagina: femeie in salopeta eleganta, Shutterstock

Seara, la un eveniment, in locul unei rochii lungi opteaza pentru o salopeta bine croita in nuante elegante de negru sau de albastru electric. Ai la dispozitie modele imaginate de celebrul designer Diane von Furstenberg care si-a indreptat atentia asupra acestei piese vestimentare. Poti purta salopete cu imprimeuri moderne, din colectia DVF cu clutch-uri cu detalii elegante si sandale cu toc inalt pentru un look "elevat".

La piscina sau la mare, opteaza pentru o salopeta scurta cu croieli indraznete, propuse de celebrul designer Roberto Cavalli. Acesta a inclus salopeta in colectia sa Just Cavalli, prezentata in sezonul de primavara-vara pe catwalk, propunand materiale lejere si imprimeuri colorate. Le poti accesoriza cu sandale plate si bijuterii metalizate.

Seara, in weekend, poarta o salopete casual, precum cele create de Michael Kors cu o croiala versatila. Poate fi purtata cu sandale cu toc sau sandale plate, in functie de mesajul pe care vrei sa il transmiti.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: