Setari Cookie-uri

Haine din denim de care te vei indragosti

Denimul este printre putinele materiale la care femeile din intreaga lume nu ar renunta. Desi are o vechime notabila, denimul este un material vesnic modern si feminin. Il poti purta sub toate formele posibile, de la bluze si fuste, la geci si salopete - poti incepe chiar de anul asta sa faci o schimbare in garderoba.

Tinutele vestimentare din denim sunt mereu chic. Cu diverse combinatii pe care le poti gandi, hainele din denim confera o anumita libertate sinonima cu razvratirea. Desigur exista cateva reguli de dos and dont's cand vine vorba despre asta, dar ti le exemplific mai jos. Pana atunci, iti spun ca am cautat pentru tine cele mai noi si atractive piese vestimentare din denim care te pot scoate din anonimat in orice situatie.

Un material atemporal, care nu tine cont de vreme, de sezon, de stil, denimul se impune ca un must in sifonierul tau. Poti alege dintre urmatoarele propuneri la imbracaminte. O sa vezi din exemplele noastre de ce un astfel de "moft" este esential si mai ales cat de simplu este sa il lasi sa te faca sa arati grozav.

👉 Jachetele de blugi
👉 Rochite si fustite din denim
👉 Bluza din denim
👉 Blugii din denim

Citește și:

Jachetele de blugi, mereu protectoare

Cand primavara capricioasa isi face de cap, e bine sa pastrezi in preajma ta o jacheta de blugi. Calduroase, simpatice, scurte sau lungi, jachetele din denim au suferit modificari ce permit sa se muleze pe orice preferinte.

Croite cu diverse accesorii - buzunare laterale, capse, tinte, imprimeuri, aceste gecute se preteaza la orice ai vrea sa porti. Se vad minunat cu o rochie, cu o fusta, cu un tricou sau cu un top elegant. Sunt lejere si practice, iar ce le face atat de cool este acel aspect impunator. Cu diverse cusaturi se pot remarca prin gama larga de gecute de primavara, vara sau toamna.

jachete de blugi

Vezi jachete aici

Rochite, fustite, sarafane - denim in toate nuantele!

Daca tot iti place sa porti denimul in orice combinatie, poarta-l cu incredere sub forma unei fuste, a unei rochii sau a celebrelor sarafane. O rochie de blugi iti va scoate la suprafata latura inocenta si cuminte, in timp ce o fusta ofera sex-appeal-ului tau un boost.

Citește și:

Si aici o sa observi ca designerii s-au intrecut pe ei si ca imaginatia lor nu are limite. Acestea iti vor pune in evidenta formele. Se potrivesc oricarei siluete si se muleaza pe orice fel de postura, avantajand atat doamnele micute de inaltime, cat si pe cele mai inalte, mai slabute sau voluptoase.

haine din denim

Vezi sugestii de rochii
Vezi fuste din denim
Aici sugestii de sarafan denim

Bluza din denim, eleganta? Da!

Asa cum poti sa obtii un look elegant cu o pereche de jeansi, la fel de eleganta este si o tinuta care are in componenta camasa din denim. Fie ca este scurta sau lunga, o astfel de bluza iti asigura un look jovial si rafinat, fara sa para exagerat, in note rebele.

Nu vei da gres cu aceasta alegere indiferent de intalnirile pe care le vei avea in ziua respectiva sau localurile in care vei pasi. Poti imbraca astfel de hainute cu orice ocazie - nu sunt banale, asta si pentru ca sunt foarte interesante ca aspect.

Citește și:

bluze de blugi

Vezi bluze denim

Blugii, cei mai de incredere prieteni

Sunt unele femei care, daca s-ar putea, si-ar umple sifonierul cu perechi de blugi si le-ar purta cat e ziua de lunga, sapte zile pe saptamana. Pantaloni din denim scurti, pantaloni din denim lungi drepti, skinny sau evazati, salopete de blugi, sau jeansi rupti... toata aceasta nebunie de modele sunt indragite de femei, fara exceptii.

Jeansii iti confera acea senzatie de feminitate unica, una pe care nu o poti obtine cu altceva. Asta pentru ca, datorita texturii elastice iti vor evidentia picioarele si te vor face sa arati minunat. Ca sunt pantaloni denim evazati sau culottes, ii poti scoate in evidenta cu cateva accesorii dintre cele mai inspirate.

blugi denim dama

Vezi propuneri la noi

Acum sa iti spun ce sa faci si ce sa nu faci cand porti denim. Ca pana la urma nu iti poti face de cap asa cum crezi, ca sunt niste reguli fashion, nu? Eh, glumesc, nu sunt atat de radicala, dar daca abia ce ai adoptat aceasta moda, sa stii ca ai libertatea de a te juca cu culorile. Fie ca vei amesteca diverse tonuri de denim, fie ca pui denimul langa alte materiale la fel de nuantate.

Citește și:

Niciodata nu purta accesorii din denim daca deja ai haine din denim. nu te grabi sa reproduci un aer western de cowboy - nu este fain - si nu te imbraca din cap pana-n picioare cu asa ceva.

Iti mai dau un pont: este la moda sa optezi pentru ceva atipic; taieturile vor fi mereu interesante.

Acum spune-mi: care este piesa vestimentara din denim preferata de tine?

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.