Stim ca e abia inceput de octombrie, dar mai stim ca nu e niciodata prea devreme sa-ti alegi rochia in care vei fi Belle of the Ball. Si ce party e mai important decat petrecerea anului? Exista deci un “prea devreme” pentru a alge o rochie fabuloasa pentru o ocazie speciala asa cum este noaptea de Revelion?

Noi credem ca nu. Si mai credem ca indiferent de masurile purtate, orice femeie merita sa fie – si trebuie sa fie – in centrul atentiei in noaptea de Anul Nou. Asadar, doamnelor, ce mai incolo-incoace, sa trecem peste stresul perioadei sarbatorilor, cand toata lumea e la cumparaturi, sa trecem peste agitatia magazinelor si sa facem shopping online, la cele mai bune preturi, si sa trecem peste oboseala adusa de gasirea rochiei perfecte pentru silueta femeilor cu forme:

1. Rochia pretioasa, daca mergi la o petrecere intr-un local sofisticat, este fara doar si poate lunga. Alege un model negru – ajuta si la a sculpta o silueta mai zvelta dar este si foarte eleganta. Alege un model ce urmareste liniile corpului, cu detalii chic, surprinzatoare – slit, decupaje, spate gol.

Rochie lunga neagra - 2890 lei

2. Daca seara de Revelion este un cocktail, intr-un restaurant, alege o rochie midi, cu croiala ladylike. Eventual alege o textura bogata, ceva care aminteste de brocart sau o dantela eleganta. Aceasta croiala iti permite sa te misti, sa socializezi, sa dansezi si este extrem de flatanta.

Rochie midi - 2190 lei

3. Daca Anul Nou te va prinde in club, pe ringul de dans, atunci ai nevoie de o rochie fluida, ampla, ce permite miscarea. Te sfatuim sa alegi o rochie tip-capa. Un model cu drapaj sau asimetrie ajuta si mai mult silueta iar o culoare tare te va face atractia serii.

Rochie fluida - 89,90 lei

4. Pentru petrecerea de Revelion care se intampla alaturi de colegii de munca, te sfatuim sa alegi o rochie feminina, simpla dar eleganta. Un model fluid, intr-o nuanta neutra, cu mici detalii atragatoare – aplicatii de dantela sau broderie tip macrame – te poate face motivul pentru care toti vor intoarce capul dupa tine.

Rochie cu broderie - 274,99 lei

5. Pentru un party in doi, la restaurant sau in intimitatea casei voastre, ori poate la o cabana la munte, iti recomandam desigur sa te imbraci deosebit. Dar si confortabil, asa ca evita rochiile in care te misti greoi, alege o croiala feminina (poate chiar princess) si taieturile sexy.

Rochie deosebita - 312 lei

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: