Dar ce spui, daca de acest Craciun devii o adevarata X-mas diva, intr-o rochie rosie, numai buna de o Craciunita sexy, cu stil? Am cautat pentru tine 4 modele de rochii rosii – rosu intens, rosu saturat, rosu bogat, rosu senzual, rosu sexy – in care sa devii atractia serii de Craciun.

1. Poti sa fii Craciunita sexy, intr-o rochie scurta. Ce zici de un model asimetric, cu croiala cu un umar la vedere si maneca ampla? Un model de acest gen este perfect completat de cercei-statement si sandale aurii sau argintii.

Rochie: 139,99 lei; Cercei: 360 lei; Sandale: 299.99 lei

2. Poti alege sa fii Craciunita classy, sofisticata, cu o rochie pana la genunchi.

Aceasta rochie arata perfect cu un colier cu lant fin, elegant si o pereche de pantofi cu toc gros.

Rochie: 319 lei; Colier: 184,90 lei; Pantofi: 339,90 lei

3. Continuam seria rochiilor rosii, cu urmatorul model pe axa lungimilor chic al acestui sezon – rochia midi rosie. O croiala fluida, cu volane feminine, diafane, cu lungime midi poate fi purtata atat cu cizme lungi peste genunchi, cat si cu pumps ton in ton. Alege si o bijuterie fina – o bratara sau un accesoriu de par.

Rochie: 249,90 lei; Pantofi: 369 lei; Bratara: 165 lei; Clama: 24,99 lei

4. Desigur ca poti fi o Craciunita eleganta, sofisticata intr-o rochie rosie lunga. Asadar, daca mergi intr-un restaurant si dress-code-ul este unul de seara, alege o rochie lunga. Un astfel de model este completat de cercei fini si sandale la fel de delicate. Te sfatuim sa alegi nude, pentru a lasa rochia sa domine tinuta.

Rochie: 399 lei; Cercei: 109 lei; Sandale: 299 lei

Sursa Foto Front Page: pixabay.com

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: