Iata deci: am adunat cateva modele de palton-halat – confortabile, lejere, feminine, sexy si business – pe care tu, femeia moderna, sa le porti cu placere atat peste tinutele office, cat si peste cele casual sau de seara. Si, inspirata de look-urile propuse pe runway, am alcatuit cateva tinute + cateva sfaturi de stil, cum sa sa le porti:

1. Delpozo a propus variante maxi, ce amintesc aproape de kimono-uri, cu pantofi de inspiratie masculina si accesorii florale. Poate fi o optiune Boho-chic de purtat casua, daca esti o experimentalista (cu atitudine) in ale modei.

Palton: 249,99 lei; Pantofi: 460 lei; Curea: 174,99 lei

2. Victoria Beckham a propus variante maxi de mantouri ce amintesc de halate prin gulere, mansete groase si buzunarele mari. Le-a combinat cu pantaloni stramti si botine cu varf ascutit.

Cu o camasa, un pulover sau o bluza eleganta, o astfel de combinatie poate fi office-chic, nu crezi?

Palton: 339,90 lei; Pantaloni: 229,99 lei; Botine: 89 lei

3. Lanvin a ales o varianta pretioasa de palton-halat din blana scurta, in tonuri de vernil si marouri, cu guler din blana cu fir lung, cordon din piele, totul asortat cu bijuterii opulente – cercei si colier, cu geanta de mana in ton si botine pana la glezna, cu sireturi, intr-un 80s style actualizat, glamour si aproape aristocratic.

Ce zici de un astfel de outfit de seara?

Palton de blana: 789 lei; Geanta: 569 lei; Botine inalte: 269,90 lei

Sursa Foto Front Page: pexels.com

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: