Asadar, pentru miresele de iarna, pentru miresele ce au orchestrat o nunta ton in ton: alb pe alb, pentru ele, am cautat sugestii chic de rochii de mireasa, de paltoane de purtat pe deasupra, de incaltaminte, de bijuterii si accesorii ce completeaza look-ul pretios, feminin, elegant si extravagant al “craieselor zapezii”.

Daca esti una dintre femeile ce isi doresc (sau urmeaza sa aiba) o nunta in prag de iarna, citeste randurile de mai jos si sigur vei avea un trusou bridal-chic ce va ramane in amintirea tuturor.

In opinia mea, nimic nu e mai fabulos la o nunta pe zapada, decat lungimea rochiei ampla, ce treneaza peste zapada. Asa ca iti propun o rochie princesse, cu talia accentuata si fusta bogata, cu aspect de crinolina. Aceasta rochie cu broderie pe decolteu si pe talie e feminina, sofisticata si eleganta, fara a incarca tinuta. Efectul transparent dat de tulle sporeste senzualizatea.

Alege in completarea rochiei de mireasa, un cojocel sau o haina de blana. Opteaza pentru alb, ivoriu, nude sau bej. Pentru aceasta rochie se potriveste o lungime pana in talie, eventual cu vedere la decolteu si piept (sti, putin Brrrr, dar ce nu face mireasa la frumusete?).

Rochie: 3,200 lei; Botine: 59 lei; Palton: 479, 90 lei

Manusi: 24 lei; Diadema: 29,99 lei; Cercei: 199,99 lei

Ca sa contrabalansezi frigul resimtit in zona bustului – desi bataile inimii tale indragostite nu te vor lasa sa-ti fie frig – alege botine albe sau bej.

Tot in zona accesoriilor, te sfatuim sa alegi o pereche de manusi pretioase – daca nu gasesti, le poti face astfel cu ajutorul a doua bratari masive, cu pietre, purtate pe fiecare incheietura, peste manusi – si o tiara sau un accesoriu de cap spectaculos – nu de alta, dar voalul, fie si scurt, si viscolul nu se impaca rea bine cu make-up-ul.

Alege sa porti doar cercei statement si prinde-ti parul, pentru ca ei sa iti incadreze chipul. Desigur, vei mai avea o bijuterie “permanenta” pe deget, dar aici nu ma bag!

Ce zici? Eu spun ca mai ramane de zis doar “Da!”

Sursa Foto Front Page: unsplash.com

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: