Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase femei din lume

A fost odata ca niciodata… cam asa ar putea sa inceapa aceasta poveste a Supermodelelor care pusesera stapanire pe lumea modei, pe lumea showbiz-ului, cucerisera de fapt intreaga lume, care se prosterna la picioarele lor.

Si daca va era dor de ea, va oferim un calup cu unele dintre cele mai reusite pictoriale ale Claudiei.


Linda Evangelista


Una dintre cele mai cunoscute figuri feminine, datorita numeroaselor reclame pentru diferite produse cosmetice, chipul sau deosebit reprezentand imaginea unor importante marci de frumusete. Linda a stiut inca de la varsta de 12 ani ca isi doreste sa urmeze o cariera in modeling. Trei ani mai tarziu, un vanator de talente de la Elite Model Agency a remarcat-o la un concurs local de frumusete. La 18 ani s-a mutat la New York unde a semnat un contract cu Elite Model Management si un an mai tarziu s-a mutat la Paris.

S-a facut cu adevarat remarcata dupa ce s-a tuns, facand o nota discordanta cu celelalte mari modele, ceea ce i-a accentuat trasaturile deosebite. Linda este recunoscuta in lumea modei pentru capacitatea ei de a se reinventa, Karl Lagerfeld afirmand desprea ea ca este cea mai buna profesionista cu care a lucrat.

Impreuna cu Naomi Campbell si Christy Turlinghton a constituit ceea ce era cunoscut sub numele de “Trinitate”, datorita faptului ca au pozat in aceasta formula pentru copertile a numeroase reviste. Cele trei au sustinut puternic cauzele manechinelor, luptandu-se ca acestea sa obtina proiecte mai profitabile. Linda Evanghelista este cea care a afirmat, in numele manechinelor: “Nu ne trezim pentru mai putin de 10.000 de dolari pe zi”.

Foto: Wikipedia

Linda si-a exprimat de foarte mult timp dorinta de a avea un copil. In 1999 a pierdut un copil in a sasea luna de sarcina. Visul ei a devenit realitate in octombrie 2006, cand a dat nastere unui baietel pe care l-a numit Augustin James. Desi Linda nu a vrut sa dezvaluie identitatea tatalui copilului, mentionand numai ca este vorba despre un arhitect din New York, publicatia New York Post publica la un an dupa nastere ca misteriosul barbat ar fi Francois-Henri Pinault, actualul logodnic al lui Salma Hayek.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.