Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase femei din lume

A fost odata ca niciodata… cam asa ar putea sa inceapa aceasta poveste a Supermodelelor care pusesera stapanire pe lumea modei, pe lumea showbiz-ului, cucerisera de fapt intreaga lume, care se prosterna la picioarele lor.

Deoarece fratele ei a murit foarte tanar de leucemie, ea si-a indreptata atentia in mod deosbit catre aceasta boala, donand banii pe care i-a obtinut din vanzarile calendarelor proprii pentru cercetari medicale asupra leucemiei.
Pur si simplu Cindy...


Naomi Campbell


Supermodelul britanic si-a inceput cariera la varsta de 15 ani, cand a fost descoperita de un fost model de la Ford. In scurt timp a devenit model pentru Elite Model Management.

Desi o fire impulsiva si turbulenta, cu o viata personala marcata de diferite picanterii si scandaluri, printre care si celebrele acuzatii de agresiune impotriva menjerelor sale, din punct de vedere profesional Naomi Campbell continua sa faca senzatie pe podiumurile de prezentare la varsta de 37 de ani. A participat la campanii pentru cele mai grele nume ale modei si bineinteles ca toate publicatiile si-au dorit pictoriale cu superba “Pantera Neagra”, numele sub care este cunoscuta pentru aspectul ei de felina.

Este renumita si pentru numerosele aventuri amoroase, care includ persoane celebre precum Mike Tyson, Robert de Niro, Sylvester Stallone, Eric Clapton sau Joaquin Cortes. In 1995 a inregistrat un album muzical numit “Baby Woman”, care nu s-a bucurat insa de success. A avut in schimb cateva aparitii senzationale in videoclipurile unor artisti consacrati: Michael Jackson- “In the closet” (unde este incredibil de sexy in acel mini-costumas alb care ii acopera numai foarte putin formele sublime), Prince, Jay-Z, Usher, Madonna si George Michael.








Christy Turlington

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.