Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase femei din lume

A fost odata ca niciodata… cam asa ar putea sa inceapa aceasta poveste a Supermodelelor care pusesera stapanire pe lumea modei, pe lumea showbiz-ului, cucerisera de fapt intreaga lume, care se prosterna la picioarele lor.

Supermodelul american are nenumarate realizari importante in domeniul modei, printre care contracte de milioane de dolari pentru companii precum Chanel, Calvin Kleine sau Maybelline. Cariera ei este insa legata in mod deosebit de parfumurile casei Calvin Kleine, ea devenind imaginea acestor produse incepand cu anul 1987.

Foto: Wikipedia

S-a spus despre ea ca are trasaturi perfecte, motiv pentru care a primit titlul de „Chipul secolului XX”. A fost intotdeauna respectata pentru modestia ei si vehementa cu care a respins statutul de supermodel, desi a realizat copertele pentru mai bine de 500 de publicatii. Este autoarea unei carti intitulata „Living Yoga: Creating A Life Practice”.

In prezent este casatorita cu cineastul Edward Burns din 2003 si au impreuna doi copii, o fata si un baiat.Fosta fumatoare, este o activista care militeaza de multa vreme impotriva fumatului, deoarece tatal ei a murit de cancer de plamani.


Kate Moss


Kate Moss este probabil cea mai mediatizata dintre toate modelele prezentate, si nu neaparat datorita carierei cat si din cauza stilul ei de viata nonconformist si a relatiilor controversate.
A fost descopertita la 14 ani, insa a debutat cu adevarat la 15 ani cu un pictorial in revista britanica “The Face”.

Kate Moss a devenit un fel de anti-model, o replica la supermodelele prezentate anterior. Spre deosebire de acestea, care erau inalte, cu forme bine conturate, si nu exagerat de slabe, mentinandu-se in dimensiunile standard 90-60-90, Kate avea dimpotriva, o silueta androgina, o inaltime de numai 1,68 (inaltime care nu se ridica la standardele impuse), fara a impresiona prin caracterele feminie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.