Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase femei din lume

A fost odata ca niciodata… cam asa ar putea sa inceapa aceasta poveste a Supermodelelor care pusesera stapanire pe lumea modei, pe lumea showbiz-ului, cucerisera de fapt intreaga lume, care se prosterna la picioarele lor.

Linda Evangelista a afirmat ca nu va renunta niciodata la cariera ei de model, si va defila chiar cu baston. Si la varsta de 42 arata senzational, este activa, are o colectie impresionanta de premii si titluri de frumusete si se implica in actiuni umanitare.
Puteti sa o admirati pe Linda in acest scurt videoclip.


Cindy Crawford


Cindy Crawford a fost pentru mult timp poate cea mai dorita femeie din lume, fiind numita "American dream girl". Provenind dintr-o familie modesta, Cindy a lucrat chiar ca vanzatoare de popcorn, pana cand a fost remarcata de un fotograf de la o publicatie locala. A debutat in modeling la varsta de 16 ani.

Cindy Crawford a fost primul model consacrat care a pozat pentru Playboy, in numarul din iulie 1988. Ea a mai realizat un pictorial pentru aceasta revista in octombrie 1998. Mai tarziu a fost votata pe pozitia a cincea in clasamentul celor mai sexy 100 de vedete ale secolului XX care au pozat pentru Playboy.
La inceputul carierei, celebra ei alunita a constituit un impediment, fiind considerata inestetica si eliminata din fotografii. Mai tarziu insa, a devenit un simbol al senzualitatii ei.

Cindy a aparut si ea pe copertele celor mai bine cotate reviste: People, Vogue, Elle, Cosmopolitan, insumand la randul ei peste 600 de aparitii in diferite publicatii. A participat la nenumarate campanii de moda, printre care cele pentru Gianni Versace, Revlon sau Escada. In anul 1995 a devenit cel mai bine platit model din lume.

Dupa un mariaj esuat cu celebrul actor Richard Gere, Cindy s-a casatorit cu Rande Gerber, un fost model, si au in prezent doi copii. Si Cindy si-a investit o buna parte din bani in actiuni umanitare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.