Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase femei din lume

A fost odata ca niciodata… cam asa ar putea sa inceapa aceasta poveste a Supermodelelor care pusesera stapanire pe lumea modei, pe lumea showbiz-ului, cucerisera de fapt intreaga lume, care se prosterna la picioarele lor.

Desi a fost implicata in scandaluri legate de consumul de droguri, Kate a reusit sa-si revina, si in ciuda scepticilor, chiar mai puternica, reinnoindu-si contractele si se pare chiar pentru mai multi bani. Ea nu este numai un supermodel ci si un fashion-icon, castigand nenumarate premii pentru stilul vestimentar. Din 2007 ea s-a lansat si ca designer, cand a creat o colectie de haine exclusiv pentru lantul de magazine “Topshop”.


Acestea au fost “Cele 6” care au facut senzatie in anii '80-'90 si au creat o adevarata isterie legata de lumea modei. Totusi succesul lor enorm a devenit in scurt timp neplacut pentru marii designeri, mai ales datorita pretentiilor tot mai ridicate ale acestor femei. Replica Lindei Evangelista suna ca o amenintare la adresa creatorilor, si s-a vorbit atunci despre o teorie a conspiratiei, conform careia designerii au decis sa nu mai permita niciodata unor grupuri reduse de modele sa devina atat de puternice precum “Big Six'. Cert este ca era supermodelelor s-a incheiat, locul lor pe copertele stralucitoarelor reviste fiind luat de cantarete sau actrite.

Cel mi bine a exprimat acest lucru Claudia Schiffer, care declara intr-un interviu pentru revista germana “Fivetonine”: “Ca sa devina supermodel cineva trebuie sa fie pe copertele din toata lumea cam in aceeasi perioada, astfel incat oamenii sa poata recunoaste aceste fete. Supermodele, asa cum am fost noi, nu mai exista”.

Un articol de Lucia Ionescu
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.