Setari Cookie-uri

Fitness Trends 2011 la LadyFIT

Pentru ca la sala vrem sa avem rezultate, am creat programe de exercitii eficiente si totusi nu am pierdut din vedere cel mai important lucru! Sportul trebuie sa fie FUN! Sa te simti bine, sa te eliberezi de stress si de energie negative, sa uiti de problem si sa te reimprietenesti cu tine insati!

Piloxing - sleek, sexy & powerful, o combinatie unica de tehnici de box cu principii de pilates si elemente de dans, pentru un antrenament amuzant si extreme de eficient.

CardioHIT - High Intensity Training, cel mai eficient program de antrenament cardio, special pentru persoanele bine antrenate care cauta o provocare – este un program original LadyFit.

Bikini Body - cea mai aparte tehnica de modelare a abdomenului si picioarelor, folosind ghetele KangooJumps. Se lucreaza la saltea si pune accentul pe remodelarea zonelor-problema ale femeilor.

ToneUP este programul de exercitii ideal pentru persoanele incepatoare care doresc rezultate rapide si sigure. Combina exercitiile la sol cu elemente de cardio, pentru un antrenament eficient si totusi moderat ca dificultate.

SexyFlexy - un program care combina tehnicile de Bikram Yoga cu elemente de Stretching si izometrie, pentru a dezvolta un corp zvelt printr-un antrenament... fierbinte! Ora se desfasoara intr-o camera incalzita la temperatura corpului, pentru a induce o stare profunda de relaxare si detoxifiere.

Pe langa aceste noutati, in orarul salii se regasesc si antrenamentele fara de care nici o sala de sport nu ar fi complete : Pilates, StepAerobic, TaeBo, Zumba si Dance Aerobic. Pentru informatii despre programul de antrenamente la LadyFIT puteti accesa www.ladyfit.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.