Setari Cookie-uri

Primavara aceasta, energizeaza-te cu salate delicioase!

Primavara aduce cu sine energie si buna dispozitie, ocazie perfecta pentru un nou inceput, in orice ti-ai propus.

Electrocasnicele Philips si-au dovedit, in timp, eficienta si calitatea superioara: pentru al cincilea an consecutiv, Philips a fost votat de romani drept cea mai de incredere marca de electrocasnice din Romania, in cadrul studiului „Trusted Brands 2012”, realizat de Reader’s Digest. De data aceasta, Philips iti aduce doua electrocasnice noi, menite sa transforme gatitul intr-o activitate placuta, in care vei putea sa alegi cele mai creative combinatii de ingrediente, pentru salate sanatoase si gustoase.

Mai putin efort in bucatarie, mai mult timp pentru tine

Intreaga familie participa, altadata, la prepararea minutioasa a salatelor savuroase. Cu noul mixer vertical multifunctional Philips HR1659, din colectia Avance, salatele sunt gata in cateva minute, iar tu te poti bucura de plimbari insorite si activitati relaxante alaturi de cei dragi. Mixerul vine impreuna cu un accesoriu unic pentru taierea cuburilor, ce iti permite sa tai in cuburi perfecte legumele si fructele, in doar câteva secunde. Aspectul estetic va completa, astfel, gustul delicios al mancarurilor.

Citește și:

Acest mixer combina o putere de 600 W cu 20 de setari de viteza si un buton turbo de putere suplimentara, pentru ingredientele mai dificile. De asemenea, el dispune de un accesoriu compact pentru taierea cuburilor, un carlig pentru framantarea aluaturilor si un disc de feliere si radere, pentru a-ti fi de ajutor in toti pasii de pregatire a salatelor. In bolul de 1 l cu capac de protectie poti pastra supele, piureul si shake-urile sau poti depozita cutitul, dupa ce nu mai ai nevoie de el. Datorita designului compact, vei putea sa montezi si demontezi mixerul fara dificultate, iar curatarea lui va fi, de asemenea, extrem de facila.

Vizionare placuta


Kudika
20 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.