Setari Cookie-uri

Ce fac consumatorii romani pentru un stil de viata sustenabil?

Afla care sunt masurile pe care le iau consumatorii pentru a proteja mediul, dar si pentru un mod de viata sanatos

Comunicat de presa

Unilever lanseaza rezultatele dupa 2 ani ale Planului Unilever pentru un Stil de Viata Durabil, impreuna cu rezultatele unui studiu local despre ce fac romanii pentru a avea un stil de viata sustenabil.

Unilever isi continua obiectivul major ca pana in 2020 sa-si dubleze cifra de afaceri, in timp ce isi va injumatati impactul asupra mediului. Compania a obtinut rezultate foarte bune pe toti cei trei piloni ai Planului pentru un Stil de Viata Durabil: imbunatatirea sanatatii si a bunastarii a peste un miliard de oameni, procurarea in proportie de 100% de materii prime sustenabile si injumatatirea impactului asupra mediului a produselor noastre, de-a lungul intregului lant valoric.

Imbunatatirea sanatatii si a bunastarii. Unilever a ajuns la peste 224 de milioane de oameni prin campanii de incurajare a spalatului pe maini cu sapun, prin furnizare de apa potabila, promovarea igienei orale si cresterea stimei de sine a consumatorilor prin Campania Dove „Descopera Frumusetea”.

Citește și:

In Romania, Domestos, in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, a continuat proiectul educational „Igiena acasa si la scoala”. Proiectul a inceput in 2010 si a fost implementat in peste 630 de scoli, ajungand la 100.000 de copii, 2.000 de profesori si peste 70.000 de parinti. Totodata, Unilever s-a alaturat si anul acesta programului “Si Eu Traiesc Sanatos”, dedicat combaterii obezitatii infantile, implicand, din 2010, 79.500 de copii, 3000 de educatori si peste 160.000 de parinti.

Prezent pe piata din Romania din 2007, Becel a lansat in 2013 o noua varianta cu un profil nutritional mai bun, cantitatea de grasimi saturate din produs fiind redusa cu pana la 25% fata de reteta anterioara. Astfel, produsul contribuie si mai mult la mentinerea sanatatii inimii si a unui nivel normal al colesterolului. De asemenea, nivelul sarii din sortimentele Delikat condimente universale a fost redus cu 10%, iar Knorr Legume in Bucate are un continut scazut de sare (28%).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.