Setari Cookie-uri

Redescopera calea catre tine prin programul

Programul "Love your life" este potrivit pentru atunci cand te decizi ca in viata ta este loc de mai bine.

Comunicat de presa

Atunci cand te decizi ca in viata ta este loc de mai bine, cand constientizezi faptul ca pentru a deveni multumita de tine si de corpul tau este nevoie sa schimbi ceva, atunci esti pregatita pentru un “antrenament” pe termen lung cu obiceiurile, convingerile si stilul de viata. Programul „Love your life” pus la dispozitie de catre Eden Spa alaturi de Love Your Life Coach, Ana – Maria Alexandru, este calea cea mai simpla spre a te descoperi pe tine insati si a dobandi echilibrul interior.

De multe ori recurgem la metode gresite pentru a ne atinge scopul: folosim experienta practica a celor din jur fara a trece prin filtrul propriu nevoile si obiectivele noastre sau ignoram mesajele pe care le primim pentru simplul motiv ca nu raspund exact intrebarilor sau problemelor personale.

Citește și:

Fericirea este un mod de viata, nu un scop declarat pe care trebuie sa fim prea bune ca sa-l meritam sau sa-l atingem. Secretul consta in atitudinea pe care o abordam fata de cei din jur, fata de incercarile de zi cu zi si, cel mai important, fata de noi insine.

Este ideal sa traiesti astfel incat sa tinzi spre perfectiune, daca acest lucru nu te impiedica sa te bucuri de ceea ce ai in prezent, sa fii fericit cu fiecare clipa. In momentul in care percepem orice realizare doar ca pe un inceput catre o alta lupta, o alta tinta, mai inalta, mai indepartata, atunci ne indepartam si noi de ceea ce suntem, cautand o himera”, a declarat Ana – Maria Alexandru, Love Your Life Coach.

Care sunt cauzele nemultumirilor din viata noastra?

Sa fie oare frica de a te declara fericit motivul pentru care cauti altceva decat iti ofera viata? Este sanatos pentru noi sa traim intr-o permanenta concurenta cu noi insine, incercand sa ne autodepasim? Sa ne amintim in acest caz ca numai geniile declarate au experimentat aceasta filosofie si, din pacate, toate au murit singure si nefericite.

Citește și:

Cunoasterea limitelor proprii, a obiectivelor pe care dorim sa le atingem, prin prisma propriilor puteri, gasirea focusului intern in jurul caruia sa rezonam ne va conduce in cele din urma spre idealul de fericire, o stare de spirit relativa si efemera.

Depinde de noi insine sa fixam aceasta stare de spirit si sa o umanizam.

Terapia „Love Your Life”

Ana – Maria Alexandru este Psiho – Socio – Pedagog, Formator de Formatori certificate A.N.C., membru al Asociatiei Romane pentru Coaching (A.R.C.) si Coach de echipa in proiectul inovator Zburd – Educatie prin coaching. In urma experientei de 14 ani in domeniu, ea s-a alaturat in prezent echipei Eden Spa, alaturi de care urmeaza sa desfasoare alte trei programe de wellness coaching: Wellness Seminar, pentru intensificarea energiei si a starii de bine, Detox Coaching Program, pentru detoxifiere emotionala in paralel cu detoxifierea corporala si Wellness Coaching Individual.

Citește și:

Pentru mai detalii: EdenSpa.ro; wellnesscoach@edenspa.ro.

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.