Comunicat de presa

Grupul Strauss, singurul producator international de cafea cu fabrica in Romania, a lansat aseara "bijuteria coroanei", cafeaua profesionala TOTTI. Inconjurat de artisti, muzicieni, personalitati din show-biz si antreprenori, brandul super premium de espresso italian a delectat simturile invitatilor cu o experienta redefinita a cafelei.

Obtinut prin selectia de boabe de cea mai buna calitate, din locatii exotice din intreaga lume, TOTTI Caffe a facut aseara o demonstratie de forta a originalitatii si autenticitatii universului TOTTI Caffe.

Inovatorul retetar TOTTI Caffe

Renumitul mixolog Marian Beke, recunoscut in intrega lume pentru cocktailurile spectaculoase cu cafea, a incantat invitatii cu un retetar inovator, ajutat de o echipa de barista profesionisti.

6 retete, create pentru fiecare din cele 6 stari de spirit TOTTI Caffe, au dat noi perspective gustului delicat, cu tente de ciocolata, aroma densa si crema aurie a cafelei TOTTI.

Combinatii autentice cu cafea, alcool, spuma de ciocolata, miere, menta, inghetata, tutun, ulei de nuca de cocos si cele mai surprinzatoare fructe, au transmis degustatorilor o stare de spirit pentru fiecare dimensiune a personalitatii TOTTI Caffe, inspirand invitatii sa se simta inovatori, nonconformisti, eleganti, provocatori, rebeli si trendsetteri.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: