comunicat de presa:

BODHI promoveaza un sistem educational si un stil de viata sub conceptul “holisitic living”. Aceasta inseamna un fel de a trai echilibrat si constient, unde sanatatea, increderea in sine, dragostea, fericirea, pacea, satisfactia reciproca in relatii si increderea in ceilalti – sunt toate sinonime cu viata.

Motto-ul BODHI este “Serenitate in miscare”

Atunci cand pasiunea lui instructorului de yoga Rezan pentru un stil de viata constient a intalnit filozofia yoghina si invataturile buddhiste, s-a produs o transformare interioara.

De la cele mai renumite manastiri buddhiste din Thailanda, Nepal pana in Myanmar, la scolile tibetane de buddhism si meditatie, cunoasterea pe care a dobandit-o pe acest drum este menita sa fie impartasita cu cei ce rezoneaza cu astfel de invataturi.

Fiind certificat in forma traditionala de Himalayan Hatha Yoga, Iyengar si Yin Yoga, cat si profesor acrediat de Yoga Alliance (USA), Rezan doreste sa inspire cat mai multi oameni sa-si afirme potentialul si sa practice ceea ce ii face fericiti.

Pe langa yoga, Rezan a mai studiat masajul Thai Yoga inca din 2012, la Scoala de masaj Thai Shivagakomarpaj (Vechiul spital de medicina) si scoala de masaj Sunshine din Chiang Mai, Thailanda, unde a fost acreditat ca terapeut.

A avut privilegiul sa lucreze si sa invete de la multi maestrii Thai, efectuand peste 300 de ore de studiu si practica.

Pentru a avea parte de experienta BODHI doritorii sunt asteptati in Bucuresti intr-una din locatiile unde Rezan isi impartaseste cunostiintele (desfasoara activitatea):

• In oaza de liniste de la Piscina Floreasca— de luni pana sambata (7:30-9:00 a.m) pana la 1 cctombrie. • Dance Room (cladirea Universul) — marti si joi de la 19:30-21:00 • Pentru prima oara in Romania, Yoga intalneste Crossfit-ul si se completeaza reciproc pentru un stil de viata sanatos si echilibrat. Crossfit Groove — sambata de la 10:30 a.m • Fit & Famous — joi de la ora 9:30 a.m • Hermitage Spiritual Hub — din 19 Septembire

De asemenea BODHI pregateste la inceputul anului 2016 un retreat in inima culturala a Thailandei si anume in orasul Chiang Mai. Participantii la acest retreat vor avea ocazia sa exploreze strazi impanzite de temple intr-un oras vechi de 700 de ani, sa guste mancaruri traditionale si sa se bucure de peisajul inedit, toate acestea fiind completate de practica yoga si a meditatiei alaturi de profesori internationali.

Primavara 2016 va fi intampinata tot cu un retreat, de data aceasta pe o insula paradisiaca din Indonesia, unde participantii se pot bucura de cultura autentica indoneziana.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: