Setari Cookie-uri

Un iaurt pe zi te ajuta sa ramai sanatos!

Dr. Mihaela Bilic ne-a povestestit despre noile sale planuri ce includ implicarea intr-o campanie realizata impreuna cu Danone Un iaurt pe zi si despre o viitoare carte ce se va numi Nutritia pentru intreaga familie si va fi redactata impreuna cu publicul.

Dr. Mihaela Bilic ne-a povestestit despre noile sale planuri ce includ implicarea intr-o campanie realizata impreuna cu Danone “Un iaurt pe zi” si despre o viitoare carte ce se va numi ‘’Nutritia pentru intreaga familie’’ si va fi redactata impreuna cu publicul.

Mihaela Bilic lanseaza o provocare pentru cititori si toti cei care sunt interesati de o alimentatie corecta: redactarea celei de a treia carti, “Nutritia pentru intreaga familie” pe baza intrebarilor si curiozitatilor publicului. Tot in cadrul evenimentului de astazi se relanseaza “Traiesc, deci ma abtin!” in parteneriat cu Danone. Nu in ultimul rand, renumita nutritionista va promova importanta lactatelor in alimentatie prin intermediul campaniei “Un iaurt pe zi”, proiect desfasurat impreuna cu Danone pentru brandurile Activia si Actimel.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.