Setari Cookie-uri

9 beneficii extraordinare ale sarutului

Sarutul face parte din viata noastra de zi cu zi, insa ii acordam atentia necesara? Haideti sa descoperim impreuna noua beneficii miraculoase ale sale!

Haideti sa descoperim impreuna noua beneficii miraculoase ale sale!

1. Sarutul te ajuta sa devii mai increzatoare.

Da, sarutul poate sa te ajute sa iti cresti respectul de sine. De ce? Raspunsul este simplu. Atunci cand te saruti cu cineva, inauntrul tau simti ca exista in viata ta o persoana care nu numai ca te iubeste, dar va fi alaturi de tine in momentele grele. Acest lucru creaza un sentiment de auto-apreciere si iti influenteaza starea de spirit, ajutandu-te sa te relaxezi.

2. Sarutul intareste muschii faciali.

Sarutul actioneaza peste 30 de muschi faciali. Cand te saruti, se creaza tensiune in muschii obrajilor, lucru ce provoaca intensificarea circulatiei in zona fetei. Acest lucru inseamna nu doar ca pielea ta va deveni mai ferma, dar si ca vei arata mai tanara!

3. Sarutul arde calorii.

Sarutul, beneficiile Sarutului: muschi faciali, calorii, imunitate, calmant, inima, dinti, stres, legatura emotionalaIntr-un minut de sarut, o persoana poate pierde intre doua si sase calorii (in functie de cat de pasional este acesta). Daca te saruti peste 20 de minute, ai sansa sa arzi pana la patruzeci de calorii. Sau, altfel spus, sase saruturi pasionale sunt echivalente cu pierderea unui kilogram!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.