Setari Cookie-uri

15 motive pentru care nu te iubeste

Nu-ti face griji si depaseste momentul. E plina balta de pesti si nu sunt toti chiar la fel!

4. Semeni prea mult cu fosta prietena!

Inca o iubeste sau inca sufera dupa ea sau de pe ea... cert este ca tanarul mascul nu este inca pregatit pentru o noua relatie, indiferent cat de mult s-ar incapatana el sa creada sau sa te faca pe tine sa crezi ca este.

5. Nu semeni deloc cu fosta prietena!

De obicei, baietii au anumite tipare pentru femeia care trebuie sa ii fie alaturi. Daca in istoria lui sentimentala sunt si blonde si brunete, si pieptoase si scandurici, este doar pentru ca unele variante au fost doar aventuri: pentru o relatie si o indragostire, va trebui sa te inscrii in clasamentul si tiparul lui, oricare ar fi acela.

6. Esti mai desteapta decat el!

Niciunui barbat nu ii place sa fie sau sa se simta dominat: femeia care este mai inteligenta decat el, care castiga mai bine, care se descurca si fara el... nu este material pentru relatie. Problema se rezolva cand iti vei gasi un barbat pe masura.

Citește și:

7. A cunoscut pe altcineva.

Se intampla! Nu-ti bate capul cu asta! Nu e vina ta, nici a lui, ci doar a destinului! Cand se intampla asta... aminteste-ti ca toate se intampla cu un motiv. Acesta nu era Fat Frumos, era doar verisorul de gradul 3, mai dureaza putin pana ajunge printul tau.

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.