Setari Cookie-uri

15 motive pentru care nu te iubeste

Nu-ti face griji si depaseste momentul. E plina balta de pesti si nu sunt toti chiar la fel!

8. Nu ii place ca scoti sunete cand mananci.

Sau ca nu te-a vazut ca te-ai spalat pe maini, sau ca nu ti-ai prins parul cand te-ai asezat la masa, sau ca mananci in pat, sau ca primul lucru pe care il faci dimineata... maruntisuri care, de cele mai multe ori, conteaza mai mult decat iti poti imagina.

9. Chimie.

Dar unde chimie nu e, nimic nu e! Pentru ca, orice s-ar spune, nu te poti indragosti la prima vedere (si nici chiar la a doua) de sufletul unui om.

10. Nu ii place de mama ta.

Unii baieti, in special cei care sunt curiosi in ce priveste familia ta, se gandesc mai departe. Cat de departe? Se gandesc la cum vei arata tu peste 30 de ani. De aceea, trebuie sa iti cunoasca rudele, ca sa poata aproxima cum vei arata tu: daca nu ii place imaginea, te schimba. Astora le doresc sa aiba numai relatii cu femei adoptate!

11. Aspect!

Te machiezi prea des si prea mult sau nu te machiezi destul, nu te imbraci corespunzator, nu vrei sa te dai pe brazda: el cum sa prezinte prietenilor lui o individa care are personalitate si o viata proprie? Si daca nu te poate prezenta prietenilor, nu te poate iubi, nu ai ce cauta in viata lui.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.