Setari Cookie-uri

15 motive pentru care nu te iubeste

Nu-ti face griji si depaseste momentul. E plina balta de pesti si nu sunt toti chiar la fel!

12. A auzit povesti despre tine!...

„Mirela, zici? Am auzit multe despre tine”, iar continuarea este doar in mintea lui, dar imaginea de ansamblu este constituita din secventele proiectata de fostii tai iubiti sau de frustrati care au vrut sa fie si n-au fost iubitii tai.

13. Perceptie...

Nu te iubeste – nu inca, cel putin – pentru ca baietii nu se nasc setati sa se indragoseasca, ca noi. Ei nu se joaca „de-a mama si de-a tata” din proprie initiativa, ci doar daca ii inviti, ei nu viseaza de la 3 ani la rochia ta de mireasa si nici la fracul lui.

14. Barfa.

Din discutiile pe care le-ati avut pana acum, a inteles deja ca esti genul de tipa care vorbeste totul cu prietenele ei... Adica: TOTUL! Iar el nu vrea ca Alexandra si Cristina sa stie ce dimensiuni are, ce ti-a spus cand te-a intors pe o parte sau cat sta in baie.

Citește și:

15. Astrele nu va vor impreuna!

Incompatibilitatea inexplicabila – pana la urma cine poate explica totul (mai ales daca are legatura cu rationamentele masculine)?! Venus sau Jupiter sau Allah nu va vrea impreuna. Care sunt motivele nu se stie, dar rezultatul va fi acelasi, indiferent ce vrei tu: nu puteti face parte din acelasi cuplu.

15 + 1. Este Gay. No comment.

Sursa foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.