Setari Cookie-uri

10 Activitati pentru a inlatura monotonia din cuplu

Daca ideile voastre despre activitatile din timpul liber nu mai sunt atat de inovatoare ca la inceput, am cateva sugestii pentru voi

Pentru cele mai multe cupluri care au trecut deja prin cativa ani de relatie, obisnuinta este unul dintre lucrurile care ii uneste. Sa nu intelegem notiunea de obisnuinta ca fiind monotonie. Nici pe departe; obisnuinta este un lucru ok intr-o relatie, este ceva care se intampla la un moment dat, un lucru firesc. Monotonia insa, este una dintre bubele relatiilor.

Atunci cand ajungi sa iti cunosti partenerul si treceti de perioada de tatonare, de perioada in care faceati cate ceva nou in fiecare zi, de perioada in care v-ati mutat impreuna si ati ajuns sa aveti aceleasi tabieturi, la un moment dat, poate intervenii dusmanul numarul unul, monotonia. Asta se intampla cand deja ati exploatat orice resursa si orice idee de activitati comune.

Probabil v-ati saturat sa mergeti la filme, sau sa stati acasa si sa vizionati unul, parca nici terasele nu mai au farmecul de la inceput si mersul la shopping deja necesita prea mult timp, si vorba aia, timpul costa bani.

Citește și:

Eu m-am gandit la cateva activitati pe care nu le faci in fiecare zi, si care cu siguranta vor alunga monotonia si sa vor apropia mai mult, sau macar va vor scoate un pic din rutina zilnica.

Picnic in doi

Poate ca suna siropos, dar nu este deloc asa. E ceva spontan care nu implica foarte mari eforturi. Nu aveti nevoie decat de un cosulet de picnic, cateva farfurii, pahare si tacamuri. Nu trebuie sa va lipseasca sandwich-urile, sucul, cafeaua, fructele si dulciurile.

A, si sa nu uit, un sac menajer pentru ca nu e frumos sa arunci gunoaiele pe jos. Ca sa nu va complicati prea mult cu masa si scaune pliabile, luati o saltea sau pur si simplu o patura pe care sa stati.

Ca si loc, v-as recomanda ceva ferit de ochii lumii, de fumul de gratare si de muzica neplacuta. Sigur o sa gasiti o padurice numai buna pentru momentul vostru. Picnicul il puteti organiza o data pe luna si astfel veti avea cateva ore linistite numai pentru voi doi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.