Setari Cookie-uri

10 Activitati pentru a inlatura monotonia din cuplu

Daca ideile voastre despre activitatile din timpul liber nu mai sunt atat de inovatoare ca la inceput, am cateva sugestii pentru voi

Gatiti impreuna

Poate ca nu va pricepeti cela mai bine la astfel de lucruri, dar de cele mai multe ori sunteti nevoiti sa mai faceti si asa ceva. Fie ca ai un pic de timp liber si vrei sa ii pregatesti o surpriza gastronomica partenerului, fie ca ai gasit o reteta tentanta pe net, astfel de lucruri sunt bine primite intr-un cuplu solid.

Puteti face din arta gatitului o activitate care sa va solicite pe amandoi si in timpul careia sa va si distrati un pic. Tu poti sa faci partea mai grea, iar pe el il poti ruga sa taie legumele, sau carnea, in functie de ce prepari.

Roaga-l sa mai guste din cand in cand preparatul, ca sa vada ca tii cont si de parerea lui. Daca opera culinara nu iese exact cum v-ati propus, puteti sa comandati ceva.

Sedinta foto tematica

Probabil ca intotdeauna ti-ai imaginat cum ar fi sa formezi un cuplu cu partenerul tau in anii `50 de exemplu, sau cum ar fi sa fiti personajele unui film celebru, sau ale unui basm. Poti sa creezi aceasta atmosfera pentru cateva ore in timpul unui shooting cu o tematica aleasa de tine sau de amandoi. Un fotograf profesionist va stii cu siguranta sa va induca starea necesara pentru ca experienta voastra sa fie una de neuitat.

Citește și:

O noapte cu cortul

Da, stiu, pentru fete nu e chiar fun cu cortul in padure. Gazele din iarba pot oricand sa ne invadeze, iar lipsa baii este unul dintre cele mai negre aspecte ale dormitului la cort. Partea buna este ca, nu o sa faci asta decat pentru o seara, iar pe langa asta, iubitul tau o sa fie foarte incantat sa vada ca fata de langa el poate sa renunte la make-up si la tocuri pentru o zi petrecuta in natura.

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.