Setari Cookie-uri

10 Activitati pentru a inlatura monotonia din cuplu

Daca ideile voastre despre activitatile din timpul liber nu mai sunt atat de inovatoare ca la inceput, am cateva sugestii pentru voi

Construiti ceva impreuna

Daca va pricepeti cat de cat la mobilier, sau aveti idee de cum sa batei doua cuie in cateva lemne astfel incat sa iasa ceva, nu mai stati pe ganduri. Incercati sa construiti o casa pentru randunele, sau daca aveti o piesa de mobilier mai veche prin garaj ( sau pe la bunici ) o puteti reconditiona facand-o astfel pe placul vostru.

Pe langa faptul ca este ceva ce nu faceti in fiecare zi, o sa aveti un obiect facut doar de voi, pe care cu siguranta il veti pastra cu drag.

Mergeti la Zoo

Nu va ganditi ca este neaparat o activitate pentru parinti si copii. Nicidecum! O simpla vizita la zoo o sa va mai scoata un pic din rutina zilnica. Putina miscare in aer liber face bine oricui, si plus de asta, o sa vedeti tot felul de animalute dragute pe care veti incerca sa le asociati cu voi. Poate cine stie, osa va gasiti un nou apelativ interesant dupa aceasta experienta.

Citește și:

Vizita la targul de nunti

Probabil ca asta il va speria un pic pe el, insa incearca sa il linistesti si sa ii spui ca este o simpla vizita si ca nu vrei sa il fortezi sa iti cumpere un inel.

Alegeti cel mai mare targ de nunti si mergeti la un tur. Va vor aborda diverse firme de organizare, si ca sa fie treaba treaba, lepune ca vreti sa faceti o nunta mare, o nunta ca in povesti, cu peste trei sute de invitati.

Este amuzant de observat cum se schimba modul de abordare in momentul in care organizatorii cred ca au pus mana pe un eveniment important.

sursa foto interior si prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.