Setari Cookie-uri

10 Activitati pentru a inlatura monotonia din cuplu

Daca ideile voastre despre activitatile din timpul liber nu mai sunt atat de inovatoare ca la inceput, am cateva sugestii pentru voi

Excursie neplanificata

Excursiile neplanificate sunt printre cele mai frumoase momente pe care le poate surprinde un cuplu, de-a lungul relatiei.

Cum stati voi frumos dimineata la cafea, luati o harta in mana, puneti un deget la intamplare ( de preferat destul de aproape de locul in care va aflati ca sa nu stati tot weekend-ul pe drum) aruncati cateva tricouri si 2 perechi de pantaloni intr-un rucsac si porniti la drum. Va garantez un weekend pe cinste si o experienta unica.

Cursuri de dans

Nimic nu este mai frumos decat un cuplu care danseaza ca in povesti. Da, stiu, o sa spuneti ca sunt prea romantica, dar nu e chiar asa. E chiar urat sa vezi ca unul dintre parteneri stie sa danseze, iar celalalt mai mult incurca. Asa ca, dragii mei, cateva cursuri de dans sunt foarte utile pentru a evita astfel de situatii, plus ca distractia este garantata.

Citește și:

Vizita la bunici

Pentru ca monotonia intervine de obicei dupa o perioada de timp mai lunga, probabil deja ati trecut de faza in care v-ati cunoscut familiile, asa ca este timpul sa mergeti pe la bunici. Acolo o sa fie ca un mini concediu, pentru ca bunicii nu va vor pune la treaba, da bin contra, va vor face toate poftele.

Ca sa fie experienta si mai relacanta, inchideti telefoanele pentru cele cateva zile petrecute la tara, ca sa va aduceti aminte exact de perioada copilariei si sa va povestiti ce nazbatii faceati fiecare. Fun, fun, fun!

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.