Setari Cookie-uri

20 de Semne ca EL e ALESUL

Crezi ca partenerul tau este barbatul alaturi de care vrei sa imbatranesti?

Iata care sunt semnele care iti arata ca el este Mr. Right:

1. Iti insipira incredere. Chiar daca increderea se castiga cu greu si este de preferat sa nu te increzi in cineva prea repede, ci mai degraba sa stai sa cunosti persoana respectiva, atunci cand intalnesti persoana care iti inspira incredere, nu ii da cu piciorul. E posibil ca de data asta sa nu te inseli.

2. Este alaturi de tine in orice moment. Nu ma refer la faptul ca este fizic langa tine, ci la faptul ca iti dovedeste ca te pozi baza pe el oricand. Chiar si atunci cand nu este langa tine, isi face timp sa vorbiti macar la telefon, sa iti asculte problemele, sa te linisteasca, sa te sfatuiasca.

3. Este hotarat. Ai nevoie ca partenerul de langa tine sa te tempereze, sa iti arate ca stie exact ce vrea si stie si cum sa faca sau sa obtina acele lucruri. Aceasta hotarare a lui te va face sa te simti in siguranta si vei sti ca ai langa tine barbatul potrivit.

Citește și:

4. E gata oricand sa faca compromisuri. Aste in ceea ce priveste relatia voastra si modul ei de desfasurare. Pentru ca lucrurile sa mearga bine si sa ajungeti acolo unde v-ati propus, fiecare dintre voi va fi nevoit ca la un moment dat sa faca cel putin un compromis de dragul relatiei.

5. Inca isi pastreaza misterul. Chiar daca sunteti de ceva timp impreuna si il cunosti foarte bine, el trebuie sa te surprinda mereu ( ca si tine de altfel ) si trebuie sa ai mereu cate ceva de descoperit la partenerul tau, pentru a intretine focul relatiei.


Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.