Setari Cookie-uri

20 de Semne ca EL e ALESUL

Crezi ca partenerul tau este barbatul alaturi de care vrei sa imbatranesti?

6. Va completati. Nu trebuie sa aveti mereu aceleasi gusturi ( ar fi si plictisitor asa ceva ) pentru ca relatia voastra sa nu intre in "butoiul" cu monotonie. Desigur ca e musai ca unele pasiuni sa fie comune, insa cele care tin de fiecare dintre voi, va vor scoate din obisnuinta si va intretine atmosfera relaxanta din relatia voastra.

7. Privirile spun tot. In anumite situatii este esential sa va puteti intelege din priviri. Nu intotdeauna, desigur ( comunicarea, pana la urma este vitala ) dar din cand in cand este placut sa vezi ca te poti intelege cu partenetul tau fara sa schimbati niciun cuvant. Asta denota cat de bine va cunoasteti.

8. Aveti aceleasi planuri in ceea ce priveste cariera. Niciodata nu o sa poti avea succes daca partenerul tau nu intelege sacrificiile pe care trebuie sa le faci din punct de vedere profesional. Daca el impartaseste aceeasi dorinta, atunci lucrurile vor merge conform planului.

Citește și:

9. Esti tu atunci cand esti cu el. Nimic nu e mai rau decat o relatie in care nu te simti bine, un partener alaturi de care nu te poti relaxa. Daca partenerul tau actual te accepta asa cum esti, iar tu te simti bine in prezenta lui, atunci ai putea sa te gandesti serios la un viitor impreuna.

10. Exista chimie intre voi. Sexul nu este cel mai important lucru dintr-o relatie, insa atarna foarte greu atunci cand te gandesti la cum decurge relatia ta. Daca si dupa atata timp te trec fiori cand il vezi si ai vrea sa il bagi in pat imediat, inseamna ca atractia dintre voi este de neclintit, fapt ce nu poate decat sa te bucure.

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.