Setari Cookie-uri

20 de Semne ca EL e ALESUL

Crezi ca partenerul tau este barbatul alaturi de care vrei sa imbatranesti?

11. Inca mai ai fluturasi in stomac. Obisnuieste sa iti faca surprize, sau sa te sune pentru a-ti spune ca te iubeste si nimic altceva, sau iti trimite mesaje romantice, iar fluturasii tai incep sa dea din aripi chiar si dupa cativa ani de relatie. Atunci, nu mai sta pe ganduri si du-l in fata altarului cat mai repede.

12. Te respecta. Chiar daca va cunoasteti foarte bine si va permiteti anumite glume, un barbat adevarat nu trebuie sa intreaca niciodata masura. Sigur ca putei rade unul de altul din cand in cand ( daca o faceti intr-un mod dragut ) si puteti glumi unul pe seama celuilalt, dar toate lucrurile acestea au o limita si el trebuie sa stie care e aceea.

13. Te face sa te simti unica. Iti face complimente si iti spune ca esti frumoasa chiar daca tu ai mai pus doua kilograme de cand v-ati cunoscut si peste noapte iti mai rasare cate un cos pe fata, el tot frumoasa te vede si nu renunta la complimentele de la inceputul relatiei.

Citește și:

14. Modul in care te priveste. Fiecare dintre noi avem privirile noastre specifice care inseamna cate ceva si cu siguranta si iubitul tau le are. Insa eu vorbesc acum despre privirea care iti spune “ vreau sa fiu langa tine pentru totdeauna”. O femeie care iubeste nu are cum sa nu isi dea seama de aceasta privire.

15. Nu simti nevoia de ceva nou in fiecare zi. Sunteti fericiti in relatia voastra si nu aveti nevoie de noi aventuri pentru a da un aer proaspat relatiei. Cele mai multe cupluri se confrunta cu monotonia, insa, daca voi nu faceti parte din aceasta categorie, poti fi sigura ca el este alesul.

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.