Setari Cookie-uri

20 de Semne ca EL e ALESUL

Crezi ca partenerul tau este barbatul alaturi de care vrei sa imbatranesti?

16. Este atent la nevoile tale. Te cunoaste foarte bine si isi da seama cand ai nevoie de o imbratisare, cand ai nevoie de timp numai pentru tine, cand ai nevoie sa o vorba buna si de o privire care sa iti spuna ca te poti baza pe el. Daca aceste lucruri se regasesc in comportamentul iubitului tau, atunci ai dat lovitura.

17. Pe langa faptul ca iti este iubiti, iti este si cel mai bun prieten. Este foarte important sa poti impartasi cu partenerul tau toate problemele si toate bucuriile, iar el sa fie langa tine, sa te asculte ori de cate ori ai nevoie. Asta iti va da un plus de siguranta si vei reusi sa ai incredere totala in el.

18. Vorbeste frumos despre prietenele tale. Chiar daca, probabil, nu le agreaza pe toate, stie cat de importante sunt fetele pentru tine si nu incearca sa te indeparteze de ele, sau sa iti scoata in evidenta defectele lor. Le accepta pe ele pentru ca te iubeste pe tine, iar asta te face fericita.

Citește și:

19. Iti povesteste ce face cand iese cu baietii la bere. Nu ma intelege gresit, nu trebuie sa stii tot ceea ce vorbesc ei ( nici macar nu ti-ai dori asta ), dar iti spune unde si cu cine a fost, cat a stat si ce a facut. Asta iti arata ca nu se ascunde de tine si ca tu poti avea incredere in el.

20. Te include in planurile lui de viitor. Se gandeste sa se mute si iti spune ca abia asteapta sa va mutati impreuna, sa aveti fel de fel de activitati casnice comune, sa va cumparati un animal de companie si sa il ingrijiti. Toate astea iti arata cat de importanta esti pentru si el faptul ca vrea sa te aiba alaturi pentru tot restul vietii.

Daca toate astea iti vin in minte atunci cand te gandesti la iubitul tau, atunci esti o norocoasa. Mr Right e chiar langa tine.

sursa foto interior: depositphotos

sursa foto prima pagina shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.