Setari Cookie-uri

In retete sa ne batem sau prin paturi sa ne tavalim?

Mananca, roaga-te, insala: Dragostea trece prin stomac si dauneaza grav sanatatii

Eu si bucataria avem o legatura foarte speciala. Asa cum are baba cu mitraliera si stiti voi ce cu prefectura! Si cum toata lumea zice dragostea trece prin stomac, soarta mea parea pecetluita. Arta culinara nu se lipea de mine nici cu superglue.

Dar cand a dat dragostea peste mine, m-a lovit si instinctual de bucatareasa sefa! Nu-i vorba, vointa aveam eu. Sfredeleam cu avant la o coca, o tranteam de masa de-i sareau E-urile, o piscam si-o sfredeleam dar la final numai a blat de tort nu semana.

De fapt, era atat de tare incat o putea folosi pe post de blat de masa. Iubitul meu s-a dovedit taaare intelegator la prima nereusita culinara. M-a pupat pe frunte si m-a mangaiat pe crestet asa cum mangai un catel schiop. Jumate cu mila, jumate cu sila.

Am incercat eu sa mesteresc si niste clatite. Cred insa ca mi le sabota Spiderman pentru ca se lipeau de tavan taman asa!

Citește și:

Dupa ce am ars si cartofii, eu i-am gangurit suav in ureche si i-am propus sa comandam mai bine ceva. El mi-a propus sa poftesc afara pe usa, sa-l las in plata Domnului si a maica-sii ca eu il imbolnaveam de ficat pana invatam sa mestesc intr-o tigaie. Notati va rog ca nu i-a trecut niciun moment prin cap sa invarta el in cratiti, doar era sub rangul lui.

Femeie in bucatarie

foto shutterstock femeie in bucatarie

Iar fiecare femeie are sub pat o fisa a postului in care sunt trecute indatoririle de a tocaniti si sarmaliti barbatul iubit ca nu cumva sa pofteasca la vreun copan mai fraged in bucataria si dormitorul alteia.
Urmatorul iubit se jura ca pentru el conteaza mai mult ca-s frumoasa, desteapta, devreme acasa, am ochi caprui – fura inima oricui, parul cret, piciorul mic si fundul tare.

Lesinata de atata dragoste, nu-mi mai trebuia lapte sau miere, cu atat mai putin retete complicate de soalacrem sau cum hais-cea i-o zice!

Citește și:

Ne hraneam cu iubire si la prima vedere, nu parea sa-i pese ca ne indopam cu pizza si salati din gradina hypermarketului. La a doua vedere insa, am bagat eu de seama ca incepe sa-i miroasa a sarmale prin alte case.

La o adica, am crezut ca sunt eu paranoica sau ca-i prieste lui dieta pe baza de iubire. De la un timp insa, Fat-Frumos cel vartos incepusa sa faca burtica.

Mai mult de atat, venea din ce in ce mai tarziu acasa si pleca din ce in ce mai devreme. Ba l-am prins ca se dadea si cu parfum, lucru pe care el nu-l mai facuse cam din primul an de relatie. Ca un facut, incep sa se indeseasca delegatiile, pe masura ce iubitul meu largea cureaua.

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.