Setari Cookie-uri

6 sfaturi pentru a trece peste o despartire

Exista situatii in care dragostea nu dureaza o vesnicie. Atunci, dupa ce am luptat din greu si am incercat tot ce era posibil sa salvam relatia, ne dam seama ca cel mai bine este sa renuntam. Dupa despartire, ramanem doar cu inima franta, cu amintiri dureroase si cu vise spulberate. Cum reusim sa facem fata unor astfel de momente, sa devenim mai puternice, sa lasam totul in urma si sa pornim singure pe un alt drum?

Chiar daca se spune ca singuratatea te poate ajuta sa iti pui in ordine gandurile si sentimentele, este indicat ca dupa despartire sa nu petreci mult timp singura. Implica-te in cat mai multe activitati placute, iesi in oras cu prietenii, invita-ti cele mai bune prietene pe la tine sau la cumparaturi. Astfel nu vei avea timp sa te gandesti la el si la despartirea voastra.

5. Petrece mult timp alaturi de prietenele tale

Prietenele reprezinta un umar de care ai nevoie in situatii dificile. Acestea iti pot fi de mare ajutor deoarece te pot face sa treci mult mai repede peste astfel de momente. Iesiti in oras, la film, prin parc sau in cluburi. Vei putea observa ca nu esti singura persoana care nu are partener, iar acest lucru iti va oferi incredere in tine, siguranta si satisfactie.

Petrece mult timp alaturi de prietenele tale, vorbiti cat mai des la telefon, barfiti si distrati-va. Desi este dificil, trebuie sa treci peste despartire.

6. Ai incredere in tine

Despartirea nu trebuie sa te transforme intr-o persoana nepasatoare, pasiva, care nu mai vrea nimic de la viata. Tu trebuie sa fii cea mai importanta, sa ai incredere in fortele proprii si sa iti vezi calitatile, sa te apreciezi deoarece pentru a face fata unei despartiri trebuie sa iti doresti acest lucru. Suferinta si parerile de rau nu te ajuta deloc, ci din contra, iti distrug psihicul, inchizandu-te intr-o lume a ta, plina de durere, tortura si mahnire.

Un articol de Amelia Ciurica



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.