Setari Cookie-uri

7 motive pentru care ar trebui sa te desparti de el

Esti intr-o mare dilema. Dupa ce ai trait o frumoasa poveste de dragoste alaturi de el, a sosit momentul cel mai dificil, in care trebuie sa alegi. Sa ramaneti impreuna sau sa va despartiti? Iata 7 motive pentru care ar trebui sa pui capat relatiei:

Niciodata nu ar trebui sa ramai intr-o relatie in care esti abuzata fizic sau psihic. Chiar daca isi cere iertare, nu te induiosa si gandeste-te la tine in primul rand. Cu siguranta meriti mai mult de atat. Meriti sa ai alaturi o persoana care sa te respecte, oferindu-ti siguranta si protectie.

6. Nu te mai respecta

A inceput sa fie extrem de impulsiv si dur. Iti critica deseori prietenele sau alegerile pe care le faci. Parca nu (mai) esti suficient de buna pentru el. Mereu alegi filmul nepotrivit sau nu citesti cartea care trebuie. De fapt ati avut hobby-uri diferite dintotdeauna, insa tu ai incercat deseori sa ii faci pe plac. I-ai sustinut proiectele, ati mers impreuna la concerte lui preferate, insa el niciodata nu a facut asta pentru tine.

7. Te-a inselat

Oricat de mult ti-ai dori, cu siguranta n-o sa treci foarte usor peste aceasta dezamagire. Chiar daca el isi cere iertare si te asalteaza in fiecare zi cu mesaje si promisiuni. Gandul ca te-ar mai putea insela si alta data n-o sa-ti dea pace. O sa fii extrem de suspicioasa chiar daca nu ai motive concrete. Odata ce ti-ai pierdut incredere in el foarte greu vei mai putea s-o recastigi.

Intr-o astfel de situatie cel mai bine ar fi sa te desparti de el, cel putin pentru o perioada. Acorda-i o alta sansa doar daca esti convinsa ca te iubeste si niciodata nu va mai risca sa te piarda. Altfel, nu are rost sa te intorci din drum.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.