Setari Cookie-uri

5 tipuri de femei de care fug barbatii

Intotdeauna dam vina pe barbati ca nu isi doresc o relatie serioasa si se tem de angajamente, insa niciodata nu ne-am intrebat care este motivul pentru care aleg sa fie mai degraba singuri, decat sa aiba alaturi o partenera stabila. Poate ca fug din cauza noastra si a comportamentului pe care il avem.

4. Femeia obsedata sa se marite

Nici nu a trecut o saptamana de relatie si femeia dependenta de partener are deja planuri mari referitoare la viitorul sau. Deja isi imagineaza cum va arata rochia de mireasa, unde va fi organizata petrecerea de nunta si cati copii va avea.

De cele mai multe ori, acest tip de femeie este foarte prietenoasa, linistita si deschisa. Isi doreste un partener familist si face tot posibilul sa il gaseasca cat mai repede. Barbatii se sperie destul de repede de ideea casatoriei si, chiar daca tin cu adevarat la o femeie, ajung sa se indeparteze de ea doar din cauza acestui “inconvenient”.

5. Femeia materialista


Orice persoana isi doreste sa evolueze pe plan profesional si sa se bucure de o viata lipsita de grijii in ceea ce priveste situatia financiara. Insa in momentul in care ajunge sa lase pe plan secund viata particulara, dedicandu-si tot timpul serviciului si ingropandu-se in munca, acest lucru incepe sa devina o problema.

Niciun barbat nu va sta alaturi de o femeie care nu ii ofera atentie si uita ca este femeie.
Exista si femei care, pentru a se bucura de puterea banilor, ajung sa profite de barbati si sa le fie alaturi doar din cauza situatiei lor financiare.

Tu ce tip de femeie esti?

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.