Setari Cookie-uri

4 pozitii sexuale care-ti tonifiaza muschii abdomenului

Sexul este una dintre cele mai placute metode de a face miscare. In pat sportul se transforma rapid dintr-o corvoada intr-o adevarata placere. Astfel, daca in timp ce faci dragoste iti doresti sa-ti tonifici si silueta, iata care sunt pozitiile pe care trebuie sa le incerci cu el:




3. Pozitia fluturelui


Stai intansa pe spate in timp ce el ingenunchiaza in fata ta, pozitionandu-se intre picioarele tale. Ridica-ti picioarele si sprijina-le pe umerii lui, astfel incat abdomenul tau sa fie ridicat peste talia iubitului tau.

Chiar daca el va coordona miscarile principale, il poti ajuta si tu. Arcuieste-ti spatele in timp ce el iti ridica trunchiul si te penetreaza. Aceaste miscari sporesc senzatia de placere si au rolul de a-ti intari muschii de jos ai abdomenului.


4. Pozitia lotus


Desi este una dintre cele mai pasive pozitii sexuale, antreneaza foarte bine muschii abdomenului. Totodata, lotus este o pozitie foarte intima care permite o apropiere speciala a partenerilor. Ambii se pot privi si se pot mangaia in voie pentru un plus de excitare.

El va sta in pozitia de sezut cu picioarele incrucisate, in timp ce tu o sa i te asezi pe genunchi, cu picioarele in jurul taliei. Asfel, iubitul tau va putea sa iti maseze sanii si sa te sarute, in timp ce tu o sa ai cea mai mare libertate de msicare. O sa poti stabili ritmul si profunzimea penetrarii, alternand gradul de arcuire al spatelui. In timp ce faci miscarile de “dute-vino”, intareste-ti muschii abdomenului si alterneaza miscarile. Placerea va fi deosebit de intensa atat pentru el, cat si pentru tine.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.