Setari Cookie-uri

Barbatii, o specie neimblanzita

Sex, sex si iar...sex. Nu exista barbat care in momentul in care vede o femeie frumoasa pe strada sa nu se gandeasca la ce i-ar face daca ar avea-o pentru o noapte in pat. Sexul masculin este obsedat de placere, iar noi, femeile, stim asta cel mai bine. De cate ori nu ti s-a intamplat sa fii fluierata, pasaita sau sa ti se adreseze vorbe vulgare cand treci pe langa un barbat chiar daca nu porti nimic indecent?

Mai exact ce le place barbatilor in materie de sex?

Ei bine, sexul oral este pe primul loc. Iti place, nu-ti place, ti se pare dezgustator, este timpul sa te conformezi. Un barbat fericit este un barbat satisfacut de iubita lui…din punct de vedere oral. De ce le place atat de mult? Se pare ca se excita extrem de mult in momentul in care isi vad partenera lucrand de zor si muncind din greu pentru a ii oferi lui placere. In plus, capata putere, devenind mai barbati prin controlul pe care simt ca il detin in acel moment.

Erotism prin masaj

Urmatorul loc apartine masajului. Ce tip de masaj? Cel erotic, doar nu se asteapta la un masaj tip frectie sau la un masaj care sa il adoarma. Barbatul cere un preludiu pasional, miscari suave si delicate si, cel mai important, sa pui pasiune in ceea ce faci. Daca ai in plan sa folosesti si o tinuta sexy (tocurile nu trebuie sa lipseasca din outfitul special), fii sigura ca vei avea parte de senzatii tari, incredibile.

Sfat: daca tot incepi cu masajul erotic nu uita sa oferi o mare atentie “bijuteriilor”. Pe cat de sensibile sunt acestea, pe atat de excitant este momentul in care te joci cu bilutele lui. Mare atentie la cum folosesti mainile, trebuie sa fii foarte delicata deoarece de la placere la durere este doar un pas.

Vorbeste, femeie!

Pentru barbati manifestarea in pat este un lucru esential. Asadar, scapa de inhibitii, lauda-i performantele si spune-i cat este de tare. Doar nu se chinuie degeaba sa te satisfaca fara sa nu auda si el cat este de feroce. In plus, “destainuirile” tale din timpul partidei sexuale il excita si mai mult, iar tu esti singura care beneficiaza de pe urma acestora.

Profita de el!

Barbatilor le place foarte mult sa fie folositi, dar doar cand este vorba despre sex. Isi doresc ca partenera lor sa stie ce isi doreste si sa preia initiativa de fiecare data cand simte nevoia. Ei au nevoie de o felina in pat, dispusa sa faca orice pentru a obtine satisfactie. Asadar, lasa teama deoparte daca esti o fire emotiva si treci la actiune.

Demonstreaza-i ca stii ce vrei in materie de sex si ca nu iti este teama sa iti expui latura erotica.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.