Setari Cookie-uri

6 pozitii perfecte pentru sexul oral

Sexul oral reprezinta una dintre cele mai importante metode pentru a oferi placere maxima partenerului. Pentru ca un astfel de moment sa aduca satisfactie deplina, confortul este pe primul loc. Asadar, afla care sunt pozitiile perfecte pentru un sex oral ca la carte:

Amandoi stati intr-o parte, tu avand capul cat mai aproape de zona sa intima. Pe cat este de simpla, pe atat este de excitanta aceasta pozitie deoarece controlul poate fi al amandurora. Partenerul poate prelua oricand controlul, doar prin aducerea unui picior peste capul tau. Mare atentie, picioarele lui trebuie sa fie usor departate (formand un unghi de 90 de grade) pentru a nu te sufoca si a iti oferi libertatea de a te misca in voie.

2. In genunchi


Aceasta pozitie mai poarta si denumirea de subaltern deoarece barbatul simte ca detine controlul (nici nu este cazul), avand-o pe partenera la picioarele lui. Partenerul sta in picioare, in timp ce tu inghenunchiezi in fata lui pentru a ii oferi placere. Incearca sa folosesti o perna sau un material pe care sa iti tii genunchii.

3. Pe burta




O astfel de pozitie il ajuta pe el sa iti urmareasca fiecare miscare. Partenerul sta asezat confortabil pe spate, in timp ce tu te intinzi pe burta (sau in genunchi) langa el. Ofera-i placerea de a se bucura de spectacol. Pozitioneaza o perna sub spatele lui si invita-l sa te ajute, oferindu-ti indicatii in timpul felatiei.

4. Terapie orala


Cine spunea ca la terapie nu este bine? Din contra, barbatul se poate simti excelent. Partenerul trebuie sa stea intins pe pat, cu picioarele usor departate, in timp ce tu ingenunchiezi pe podea si iti incepi numarul. Pentru un plus de confort foloseste o perna pe care o poti aseza sub genunchi.

5. Conducatorul


O astfel de pozitie ii ofera lui posibilitatea de a te domina si a te ajuta in timpul sexului oral. Este o pozitie foarte indrazneata, destul de putine femei fiind cele care accepta sa o practice. Tu stai intinsa pe spate, cu capul pe o perna mare, in timp ce el ingenuncheaza cat mai aproape de tine (picioarele trebuie sa ii ajunga in zona sanilor). Folositi-va mainile: el iti poate oferi stimulare in zona intima cu ajutorul unei maini, in timp ce tu iti poti plimba ambele maini pe corpul lui.

6. Clasicul upgradat


Barbatul sta intins pe spate, in timp ce tu te asezi deasupra lui astfel incat amandoi sa beneficiati de sex oral (vezi, m-am gandit si la tine!). Tu stai in genunchi, iar el isi indeparteaza picioarele pentru a putea fi satisfacut. Daca ai obosit, schimbati pozitia, adica tu pe spate si el deasupra.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.