Setari Cookie-uri

7 pacate: Jurnal de sex pentru o saptamana fierbinte

Revigoreaza-ti viata sexuala printr-un maraton erotic.

Vineri: In vizita la sex-shop

Vizita la sex-shop poate fi amuzanta cand mergi insotita de prietena ta cea ma buna. Insa, de aceasta data propune-i iubitului tau sa mearga cu tine. Va fi o invitatie pe care n-o va refuza cu siguranta. Dimpotriva, o sa alegeti impreuna stimulente sexuale, numai bune pentru a va imbunatati viata intima.

maraton erotic

sursa foto:

www.shutterstock.com -10876432

Image (C) 2011. Used under license from Shutterstock.com

Sambata: maratonul pozitiilor sexuale

Dupa vizita la sex-shop ar fi cazul sa folositi cateva jucarii in pat. Ar fi o idee grozava sa va transformati seara de sambata intr-un adevarat maraton de distractie fierbinte. Cel putin o data pe saptamana iesiti din rutina. Vorbiti despre placerile voaste si impartasiti-va cele mai ascunse dorinte.

Incercati pozitii sexuale noi si bucurati-va de o noapte memorabilia, plina de senzatii tari. O sa ramaneti uimiti de beneficiile pe care o sa vi le aduca in cuplu.

Citește și:

Duminica: after party erotic

Duminica incheiati saptamana fierbinte cu o seara placuta, menita sa va destinda. Si, ce poate fi mai relaxant decat o baie cu spuma alaturi de el. Alege un spumant cu un parfum discret si completeaza decorul cu doua lumanari, care or sa va ofere o ambianta placuta.

Vizionare placuta


Kudika
20 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.